Redmi Note 8 Pro alınır mı?

Ekran IPS LCD ekran bilemiyorum o model için ne kadar tutar ama TR'de olan bir marka belki yetkili servislerinden parayla yaptırılabilir ama dikkatli kullanırsan bence ekran ile
Bir derdin olmaz ama söyleyeyim sana o telefon biraz ağır 200 gram üstü.
Evet haklısın ,huawei nova 5 t nasıl? Google servislerini kullanabiliyor mu ve realme 6 pro dan iyi mi?

7 aydır Redmi Note 8 Pro kullanıyorum.Hiç bir sıkıntısını görmedim. Şu an Neredeyse tüm oyunları orta üst seviyede oynatıyor. Pubg mobile da HDR+ Aşırı yüksek ayarda 40-45 arası FPS alıyorum. Grafikleri en düşüğe cekerseniz sabit 60FPS. Aklınıza takılan soruları bana sora bilirsiniz.

redmi note6 pro'yu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum..
pil bakımından mükemmel diyebilirim her hangi bir hız problemimde yok ancak bunlar dışında samsung ve iphone'un eline kimse su dökemez.. misal redmi note 6 pro'da 20mp ön kamera var ama eski telefonum galaxy s4'ü 8mp'li daha iyiydi diyebilirim..
özetlersek çok fazla özellik aramıyorsan fiyat - performans telefonu olarak mükemmel.. özellikleri olsun dersen samsung ve ya iphone'a yönel aksihalde hüsrana uğrama ihtimalin yüksek..

Nova 5tnin tek artısı işlemcisi ve evet Google servislerini kullanabiliyor kamerasıda gayet iyi ama nova 5T bayağı pahalı realme 6Pro'dan bir de realme 6Pro'da 90Hz ekran var. Genede sen bilirsin.
Dediğim gibi yurt dışı alırsak fiyat sorun değil. Zaten aralarında pek fark yok . Benim için hızlı olsun ,bataryası iyi dayansın ,ısınmasın ,kamerası yanda olsun fiyatına göre iyi performans göstersin yeter. Bir de bu günlerde letgo da ikinci el yurtdışı redmi note 8 ler yarı fiyatına bulunabiliyor. Bi antutu puanına baksak ,çizik kontrolü falan yapsak ,imei si de sıkıntı çıkarmazsa alınır mı?
redmi note6 pro'yu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum..
pil bakımından mükemmel diyebilirim her hangi bir hız problemimde yok ancak bunlar dışında samsung ve iphone'un eline kimse su dökemez.. misal redmi note 6 pro'da 20mp ön kamera var ama eski telefonum galaxy s4'ü 8mp'li daha iyiydi diyebilirim..
özetlersek çok fazla özellik aramıyorsan fiyat - performans telefonu olarak mükemmel.. özellikleri olsun dersen samsung ve ya iphone'a yönel aksihalde hüsrana uğrama ihtimalin yüksek..
iphone havası da bir başka da ikinci el harici alınmaz ,özellikleri de pek göz açıcı değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı