Çözüldü Custom ROM Redmi Note 8 Pro Custom ROM nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AhmetFarukD

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Redmi Note 8 Pro'ya crDroid kurmak istiyorum şu an cihazı sıfırladım, root attım, TWRP yüklü. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor? crDroid sitesinde sadece ADB komutları ile yapmayı anlatıyor ama internette o yöntem ile ilgili çok kaynak görmedim. Yapmam gereken şeyleri anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam ilk olarak 4 wipe yaptım ama cihaz bootloopa girdi sonra tekrar 5 wipe yaptım şimdi cihazı PC'ye bağladım ancak 2 adet internel Storage gözüküyor ve dosya atamıyorum.

Sideload üzerinden yapabilirsin veya SD'yi telefona tak ROM dosyasını SD'ye at SD'yi tekrar tak düzelir.
Sideload üzerinden yapabilirsin veya SD'yi telefona tak ROM dosyasını SD'ye at SD'yi tekrar tak düzelir.
Hocam SD nedir SD card ise ben de o yok

Hocam sideload çalışmadı push komutu uzerinden yaptım. Hem daha hızlı hem de hatasız oldu ve sonunda bu mesajı yeni rom yüklenen cihazda yazıyorum. Çok teşekkürler

Son düzenleme:
Hocam SD nedir SD Card ise ben de o yok.

Hocam sideload çalışmadı push komutu uzerinden yaptım. Hem daha hızlı hem de hatasız oldu ve sonunda bu mesajı yeni ROM yüklenen cihazda yazıyorum. Çok teşekkürler.

Rica ederim hocam, sizin başarınız konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı