Redmi Note 8 Pro vs 9 Pro

eren ekinci

Hectopat
Merhabalar. Ben telefon alacağım ama hangisini alayım karar veremedim. Yardımcı olur musunuz? Hangisi daha iyi?

Xiaomi Redmi Note 8 Pro.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi Redmi Note 8 Pro önerim.

48MP kamera ile çok güzel fotolar çekebilirsin.
Oyunda takılma yapmaz Full ayarda.
Hızlı ince bir telefon.
Babam aldık memnun.

Son düzenleyen: Moderatör:
9 pro PUBG'de bile 60 fps oyun açamayan bir cihaz ama buna rağmen yukarıdaki arkadaşlar 9 pro yazmış. Çevremde 3 kişide 9 pro var ve hepsi 8 pro almadığına pişman ve bence olmalılar da çünkü menü geçişlerinde bile takılmalar mevcut (yoo ben aylardır kullanıyorum gram kasma yok diyen sözde gamerlar gelmeden) ve kamerası 8 proya göre çok renksiz hem büyük hemde ağır bir telefon olmasıda cabası. İlk elime aldığımda arkadaşın aldığı cihaz sorunludur diye düşündüm fakat 3 arkadaşımında aynı sorunu yaşaması zaten 9 pro almamak için yeterli bi sebep. Hem ios hem android kullanan biriyim ve 1 seneden fazladır android cephesinde 8 pro kullanıyorum kesinlikle ve şiddetle 8 proyu öneririm ve lütfen yorum yazan arkadaşlarda kağıt üzerinden bakıp yazmasın kullanıcı deneyimlerini yazsınlar buraya. İyi formlar..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı