Redmi Note 8 Pro vs Mi 9T

• Konuyu başlatan otm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 420

otm

Megapat
2'si arasında kaldım. Özelliklerine göre karşılaştırıp tavsiye ederseniz benim için çok iyi olur. Telefon donanımları hakkında bilgi sahibi değilim. Hangisi alınır?

Telefonda oyun oynamayı sevmem. Oyun meraklısı değilim. Ama karar veremedim. Siz olsanız ne seçerdiniz? Aradaki fiyat farkına değer mi?

Telefonda oyun oynamayı sevmem. Oyun meraklısı değilim. Ama karar veremedim. Siz olsanız ne seçerdiniz? Aradaki fiyat farkına değer mi?
Aradığınız özellikler ney. Oyun icin Redmi Note 8 Pro daha performanslı. Çentiksiz ekran, kaliteli bir ekran olsun, kamerası daha iyi olsun dersen Mi 9T daha iyi.

Aradığınız özellikler ney. Oyun icin Redmi Note 8 Pro daha performanslı. Çentiksiz ekran, kaliteli bir ekran olsun, kamerası daha iyi olsun dersen Mi 9T daha iyi.
Oyun haricinde her işimi o telefonla görmek istiyorum. Özellikle sarjı uzun süreli olanı tercih etmek istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı