Redmi Note 8 vs Mi A3

Hangisini alırdınız ?

• Redmi Note 8

Oy: 20 83,3%
  • Xiaomi A3

Oy: 4 16,7%

• Oy verenlerin toplamı
    24
@Sylveon Kamerasından memnun musun? Ben J7 PRO kullanıyorum, P Smart'ın kamerasını beğenmedim.
P Smart 2019 karışıklık olmasın diye söylüyorum.

Benim kamera ile pek işim yok fakat iyi bir ışık varsa güzel fotoğraflar çıkarabiliyor ama düşük ışık olduğu zaman renkleri çok alakasız yapıyor beğenmiyorum.

Çok kararsızım. Mi9 Lite tam aradığım cihaz ama fiyatı bütçemi aşıyor. Acaba biraz daha bekleyip telefonların fiyatını düşmesini mi beklesem? Yılbaşında iyi indirimler olur mu?

Benim kamera ile pek işim yok fakat iyi bir ışık varsa güzel fotoğraflar çıkarabiliyor ama düşük ışık olduğu zaman renkleri çok alakasız yapıyor beğenmiyorum.
Gece benim modelde berbat. Gündüz iyi ama 1150 TL fiyatına almıştım. Gündüz performansı beklentileri mi aştı. P Smart 2019 ile gece kıyaslaması yaptım J7 PRO gece daha iyi çekiyordu ama tam bir test değildi açıkçası sadece anlık bir fotoğraf çekimiydi tam test etmedim gece çekimlerini, yanıltıcı olabilir. P Smart daha da kötüydü kamera olarak, P Smart 2019 modelinin gündüz çekiminin biraz daha iyileştirilmesi iyi olmuş.

J7 Prime kullanıyordum o da P Smart'ın rakibiydi iki cihazın kamerası berbattı, J7 Prime modelini sırf bu yüzden sattım, J7 PRO modeline geçtim bu modelde de J7 Prime modelinde kullanılan aynı sensör var Sony IMX258 var ama 1.7 diyafram J7 PRO, J7 Prime ise 1.9 diyafram aralığına sahip. Aynı sensör olmasına rağmen J7 PRO bariz daha iyi fotoğraf çekiyor özellikle gündüz. J7 Prime modelinde gündüz çekiminde bile grenleşme, bulanıklık oldukça fazlaydı.

@ContraVolta07 Mi 9 Lite şu an nette en ucuz 2400 TL, yılbaşına kadar 400 TL düşmesi mümkün gözükmüyor. Note 8 PRO 64 GB modeli de nette 1980 TL.

Ben Huawei 3.000 altı telefonları önermiyorum. Bir tane P Smart 2019 ve 2018 bir de P20 Lite kullandım. Smart 2019 beni tatmin etti. Sarjı bana baya bi yetiyordu.
Ama kamerası hiç güzel değildi.

Redmi Note 8 düşünebilirsiniz. Onun dışında arkadaşın dediği gibi Realme 3 PRO öneriyorum.

Evet arkadaşlar. Yaklaşık 1 ay önce Hepsiburada`dan Redmi Note 8 almış bulunmaktayım. Önceden yazamadığım için kusura bakmayın. Telefon gayet güzel. Özellikle batarya konusunda LG G4`e göre kat ve kat daha iyi. Tavsiyeleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.

@ContraVolta07 G4 modelinin arka kamerası daha iyiydi değil mi? Elindeki cihazın kamerasına göre?
Kamera konusunda birbirlerine çok yakınlar. Bu yüzden fark hissetmiyorum. Ayrıntılı karşılaştırmam gerekir ama G4 şu an bozuk. Yalnız Redmi Note 8`de ki geniş açı kamera özelliği G4`den bir tık daha üstün olmasını sağlıyor. Yani arkasında 4 tane kamera olması, ister istemez G4`den üstün kılıyor ve şunu yeniden belirtme isterim ki; Redmi Note 8`in hala kaba ve tasarımının kötü olduğunu düşünüyorum. G4`e göre tasarımı geride kalıyor. Gerçi G4`deki tasarım, o dönemin bana göre çığır açan tasarımıydı. LG zoru başarmıştı ama kronik sorunlar yüzünden telefonu berbat ettiler.
Burda iki telefonu karşılaştırmışlar;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Yanlış anlaşılma olmasın ama Xiaomi alırken Redmi serisi alınmamalı bence. Ben de P Smart 2019 kullanıyorum. Bazen dedikleri gibi renkler sapıtıyor. Ama güzel bir ışık varsa güzel sonuç elde edilebilir. Şarjı 1.5 gün götürüyor beni daha çok sosyal medyada ve web de oluyorum. Tatmin edici. Daha yüksek modellere bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı