Redmi Note 9 alınır mı?

Dediğim gibi sinir hastası değilsen ve sabırlı biriysen al, aksi taktirde telefonu camdan aşağı atman yüksek ihtimal.
Bu durum sadece sende mi? Var yoksa kullanan arkadaşların varsa onlarda yaşıyor mu?
 
Siz de mi kullanıyorsunuz?

Bir yakınımda var. Ben de yeri geliyor birtakım işler için kullanıyorum.
Kendisi tabiri caizse bodoslama kullanır. Bir sürü ıvır zıvır vardır telefonunda, arka plandakiler temizlenmez vb. amatör kullanım senaryosu ve buna rağmen hiç yavaşlama yok. 🙏🏼
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 2 yıldan beri kullanıyorum. Telefondan gayet memnundum fakat son 3 4 aydır bir takım sorunlar beni telefon değiştirmeye zorluyor.
1. Mobil verinin sürekli H+ ve H'a düşmesi. Normalde 4.5g çeken yerde bir anda bu seviyelere düşüyor ve hiç çekmiyor. Ancak telefonu kapatıp açtığım vakit düzeliyor ve bu çok sık olmaya başladı.
2. Bluetooth bağlantı sorunu.
Genelde bluetooth kulaklı kullanan biriyim. Bilgisayarda kullanırken hiçbir sıkıntı çıkarmayan kulaklık telefondan bağlandığım zaman bazen 5 dakika arayla bazen 30 dakika belli olmuyor, sürekli bir kopup yeniden bağlanma döngüsüne giriyor. Bunu 2 kulaklıkla daha denedim aynı sorun devam ediyordu.
3. Telefon oyunlarda felaket ısınıyor. Dediğim gibi bu sorunlar ilk başlarda yoktu. Son zamanlar olmaya başladı. Bunda yazılım güncellemesi konusunda firmanın çok geri kalmasının büyük payı olduğunu düşünüyorum.
4. Arayüz donmaları ve telefonun kendi kendine arayüzü resetlemesi.
Normal günlük kullanımda, oyun oynarken veya hiçbir şey yapmazken bir anda telefon kasmaya başlıyor, donuyor sonra arayüz resetleniyor. Telefonu sanki kapatıp açmışım gibi kendine gelmesini bekliyorum.

Daha önce 3 4 yıl civarı Samsung Galaxy A5 telefonunu kullandım. Bu telefonda bir tek sorun çıkmamıştı. Bataryasını değiştirip bir yakınıma verdim. O hâlâ daha kullanmakta. Bilemiyorum yakın bir zamanda Samsung'a dönme niyeti içerisindeyim. Xiaomi başlarda güzel bir telefon olsa da ilerleyen zamanlarda yeterli destek verilmediği için geri kalıyor.
 

Geri
Yukarı