Çözüldü Redmi Note 9 MIUI değil

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cihen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel i5-11400F
GPU: PNY GeForce RTX 3060
Anakart: ASUS PRIME H510M-E
RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM
Kasa: POWER BOOST X58RGB
PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance
SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB
Klavye: Hadron G502
Fare: Bloody A90
Kulaklık: Bloody G580
Telefon: Xiaomi Redmi Note 9
Redmi Note 9 telefonum var, MIUI değil. Nedenini bilmiyorum ve çok eksikleri var. Kamerada sadece portre ve fotoğraf modu var. Bunun bir çözümü vs. yok mudur? Nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Stock ROM atabilirsin tekrardan MIUI istiyorsan;
@Cihen
Sorunu çözdüğünüze sevindim hocam. Bu aralar internet paketim bittiği için farklı bir telefondan yazıyordum o yüzden geciktim. OEM lock seçeneğini seçmiş miydiniz?
Öyle bir seçenek göremedim hocam.

Yurt dışı kayıtlı cihaz, 2 ay kullanılmış ikinci el aldım.
@aynştaynX @Evil Belief
Eki Görüntüle 1489620Eki Görüntüle 1489621

ROM atilmis bu. Orijinal sistem degil. Stock ROM atmak gerek 0 aldiysaniz kandirildiniz tebrikler.

@Yavuz_Çetin @Umut Nas arkadaşlar kurlumdan çıktığımda vs. ADB'yi tekrardan güncellemem gerekiyordu, hata ekranında güncelledim şu an bir şeyler oluyor, hata düzeldi😀

Güncelleme: ROM yüklendi, şu an MIUI ekranında kurulum yapıyor sanırsam. Bu konuda benim için aşırı emek gösteridiniz özellikle siz umut hocam. Çok teşekkür ederim, iyi akşamlar.

Tebriklerrr.

Sonradan atılmış IMEI gidiyor hocam, başka birinin de başına gelirse öyle bilgi verirsiniz.

Durum degisken hocam, mesela bugün @Zerons hocamin IMEI atilmis cihazina temiz kurulum yaparak Custom ROM kurduk ve IMEI ucmadi. Tabii bu sans isi.

Sonradan atılmış imei gidiyor hocam, başka birinin de başına gelirse öyle bilgi verirsiniz.
Umut hocamın dediği gibi IMEI yerinde duruyor, 3 kere falan format/wipe data yaptım bir sıkıntı yok. Eğer TWRP varsa EFS yedeği alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı