Arkadaşlar Redmi Pad SE'nin 8 GB RAM/128 GB depolama olan versiyonu vs Honor Pad X9'un 4 GB RAM/128 GB depolama olan versiyonu bu 2 tabletten birisini alacağım. Hangisini neden önerdiğinizi kısa bir özetle açıklarsanız sevinirim.
Arkadaşlar Redmi pad SE'nin 8 GB RAM/128 GB depolama olan versiyonu vs Honor Pad X9'un 4 GB RAM/128 GB depolama olan versiyonu bu 2 tabletten birisini alacağım. Hangisini neden önerdiğinizi kısa bir özetle açıklarsanız sevinirim.
Redmi pad SE öneririm. Daha yeni bir cihaz hem de pili daha kuvvetli ve hızlı şarj destekliyor. İşlemci olarak aralarında çok bir fark yok. Arayüz olarak Honor arayüzü çok güzel ve hızlı, Redmi arayüzü hakkında bir bilgim yok.
Memnun musunuz?Biraz daha araştırdıktan sonra honor pad x9 aldım. Yardım eden herkese teşekkürler.
Evet, ekranı gayet büyük ve IPS panel olduğu için video, film, dizi vs. izlerken çok keyif veriyor. Arayüzüde sade ve hoş, kullanımı basit. Kısacası ben memnun kaldım.Memnun musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.