Redmi serisi mi Samsung Galaxy'a serisi mi?

Görüştüklerim Samsung için sadece üst segment olanlar alınır(S20vb.) Dedi. Orta segment ise Redmi serisi ucuz ve güzel dediler ve Samsung yerine tercih edilebilirmiş ve bence de biraz baktım kamera olarak ve batarya için Samsung orta segment alınmaz ve gündelik için hem de oyun için Redmi Note 14 Pro veya Note 13 Pro alacağım galiba. Xiaomi de bildiğiniz 20.000 TL altına kaliteli bir model var mı? Mümkün ise 20.000TL altı modelleri söyleyebilir misiniz biraz iyi olanlardan? Abartı özellik beklemiyorum zaten orta segment👍

Hocam neden Samsung sadece üst segment alınırmış? Herhangi bir spesifik sebebi mi var? Redmi sadece kağıt üstünde güzel gözüküyor aslında başarılı bir seri değil özellikle optimizasyon anlamında rezalet konumda ama illa Redmi isterseniz Note 13 Pro'ya da 14 Pro alın derim yine diyeyim ne oyun performansı ne uzun süre kullanım ne ekran ne de güncelleme desteği olarak A35 veya A55e denk değiller. Fakat redmiye alıştım devam edeyim diyorsanız yapacak bir şey yok.

Hocam neden Samsung sadece üst segment alınır mış? Herhangi bir spesifik sebebi mi var? Redmi sadece kağıt üstünde güzel gözüküyor aslında başarılı bir seri değil özellikle optimizasyon anlamında rezalet konumda ama illa Redmi isterseniz Note 13 Pro'ya da 14 Pro alın derim yine diyeyim ne oyun performansı ne uzun süre kullanım ne ekran ne de güncelleme desteği olarak A35 veya A55e denk değiller. Fakat Redmi'ye alıştım devam edeyim diyorsanız yapacak bir şey yok.

Bilmiyorum nedense Redmi fazla güzel gelmeye başladı bir süredir. Belki de kullandığım ilk telefon olduğu için. İmkânım olursa Samsung A55-A26-A36 veya Redmi Note 13 Pro'ya da 14 Pro alırım. Son öneriniz nedir?

Hocam neden Samsung sadece üst segment alınır mış? Herhangi bir spesifik sebebi mi var? Redmi sadece kağıt üstünde güzel gözüküyor aslında başarılı bir seri değil özellikle optimizasyon anlamında rezalet konumda ama illa Redmi isterseniz Note 13 Pro'ya da 14 Pro alın derim yine diyeyim ne oyun performansı ne uzun süre kullanım ne ekran ne de güncelleme desteği olarak A35 veya A55e denk değiller. Fakat Redmi'ye alıştım devam edeyim diyorsanız yapacak bir şey yok.

Ayrıca bir de A55 5G modeli kesin olarak One UI 7 alacak mı? Kaç yıl güncelleme alacak idi? Belki onu alabilirim 256 GB olandan. Mümkün olursa A56 ya denerim. Şu an sadece karar aşamasındayım.

Son düzenleme:
Evet kesin olarak One UI 7 almak zorunda. One UI 7 aldıktan sonra 3 kere daha One UI ve Android güncellemesi alacak. 4 sene desteği kaldı.

S24 FE 256 GB 20bin TL'ye sıfır imkansız. Geçen kampanya vardı adaptörle 26, 400e geliyordu. O kadar.

Anladım çok sağ olun peki o zaman S24 FE pahalı kaçar, sanırım Samsung'a yakınlaştım çünkü One UI 7 çok etkileyici duruyor ve A56 çok hoş gibi son olarak sizce fiyatlar göz önünde bulundurularak, A26-A36-A56-A55 hangisi alınır? Hem oyun, hem gündelik, kamera ve yazılım vs.

Anladım çok sağ olun peki o zaman S24 FE pahalı kaçar, sanırım Samsung'a yakınlaştım çünkü One UI 7 çok etkileyici duruyor ve A56 çok hoş gibi son olarak sizce fiyatlar göz önünde bulundurularak, A26-A36-A56-A55 hangisi alınır? Hem oyun, hem gündelik, kamera ve yazılım vs.

Yazılım olarak aynılar. Diğer kısımlara bakarsak, kesinlikle A26'yı elerim. Kamera olarak A55 ile A56 çok benzer. A36'da hemen yakınlarında. A36 ile A55 arasından A36 önermem. A55'ten 2 3bin TL daha pahalı olacak bir üstünlüğü yok farka değmez. Hatta A55 A36'dan bir tık daha güçlü. A36 tek artısı biraz daha iyi pil ve soğutma.
A55 ile A56 arasına gelirsek, güncelleme desteği ve işlemci dışı birbirlerinin kopyası cihazlar. A56 işlemci olarak çok daha güçlü ve 2 sene daha fazla güncelleme alacak A55'e kıyasla fakat hemen üstünde S24 Fe varken A56 alınır mı bilemiyorum. Karar sizin.

Yazılım olarak aynılar. Diğer kısımlara bakarsak, kesinlikle A26'yı elerim. Kamera olarak A55 ile A56 çok benzer. A36'da hemen yakınlarında. A36 ile A55 arasından A36 önermem. A55'ten 2 3bin TL daha pahalı olacak bir üstünlüğü yok farka değmez. Hatta A55 A36'dan bir tık daha güçlü. A36 tek artısı biraz daha iyi pil ve soğutma.
A55 ile A56 arasına gelirsek, güncelleme desteği ve işlemci dışı birbirlerinin kopyası cihazlar. A56 işlemci olarak çok daha güçlü ve 2 sene daha fazla güncelleme alacak A55'e kıyasla fakat hemen üstünde S24 FE varken A56 alınır mı? Bilemiyorum. Karar sizin.

Fiyat sınırı olarak A56 zorunlu olur S24 FE biraz daha tuzlu gibi. Çok sağ olun, sanırım Samsung alacağım ama kesin değil. İyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı