Redmi Watch 3 mü Galaxy Watch 4 Classic mi?

Yer
Afyonkarahisar
Xiaomi cihaz kullanıyorum. Galaxy Wearable kullanarak Samsung saatin tüm nimetlerinden faydalanabilir miyim? Gönlümden Samsung geçiyor fakat özellik kaybetmek de istemiyorum.
Saatleri kullanan varsa deneyimlerini paylaşmalarından memnun olurum.
3000 lira maksimum bütçem var. Başka önerilere de açığım.

Galaxy Watch4 Classic kullanıcısı olarak çok iyi bir premium hissiyatinin vermesi dışında çok fazla işlevi var ve bütün özellikleri doğru çalışıyor. Cihazınız Samsung olsaydı direkt Watch4 önerirdim ama Xiaomi olunca özellik kaybı yaşar mısınız bilemedim. Eğer özellik kaybını fazla umursamazsan düşünmeden Watch4'ü alın ve geçin.

Xiaomi Redmi Note 8 ile Galaxy Watch 4 classic 46mm kullanıyorum sorun varsa yazabilirsin.

Xiaomi cihaz kullanıyorum. Galaxy wearable kullanarak Samsung saatin tüm nimetlerinden faydalanabilir miyim? Gönlümden Samsung geçiyor fakat özellik kaybetmek de istemiyorum.
Saatleri kullanan varsa deneyimlerini paylaşmalarından memnun olurum.
3000 lira maksimum bütçem var. Başka önerilere de açığım.

Tansiyon kullanıyorsun sadece.

Allah affetsin çok güldüm. Karşılaştırılacak cihazlar değiller. 4 classic eziyor.
EKG ve tansiyon harici her şey kullanılabiliyor.

Çok önemli bir eksiği yok demek ki hocam.

Xiaomi Redmi Note 8 ile Galaxy Watch 4 classic 46mm kullanıyorum sorun varsa yazabilirsin.

Şarj durumu nasıl hocam? Ekran kalitesinden falan memnun musunuz?

premium hissiyatinin vermesi

Bu önemli hocam. Aksesuar nihayetinde. Kaliteli görünmesi ve hissettirmesi önemli bir faktör.

Çok önemli bir eksiği yok demek ki hocam.

Şarj durumu nasıl hocam? Ekran kalitesinden falan memnun musunuz?

Bu önemli hocam. Aksesuar nihayetinde. Kaliteli görünmesi ve hissettirmesi önemli bir faktör.

Ben de Galaxy Watch 5 44mm kullanıyorum. Aşırı memnunum. Şarjı az gidiyor gerçekten sorun ama sırf bu yüzden gidip daha fazla ödeyip çöp özellikleri almaya (Huawei) gerek yok. AOD açık 1 gün'ü, kapalı 2 günü çıkarıyor.

Ben de Galaxy Watch 5 44mm kullanıyorum. Aşırı memnunum. Şarjı az gidiyor gerçekten sorun ama sırf bu yüzden gidip daha fazla ödeyip çöp özellikleri almaya (Huawei) gerek yok. AOD açık 1 gün'ü, kapalı 2 günü çıkarıyor.

AOD zaten kullanmam da anlık nabız ölçümünü açık tutuyorum saatlerimde. Watch 1 kullanmıştım bir süre çok da memnundum. Macera aramaya gerek yok madem hocam. Teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için.

AOD zaten kullanmam da anlık nabız ölçümünü açık tutuyorum saatlerimde. Watch 1 kullanmıştım bir süre çok da memnundum. Macera aramaya gerek yok madem hocam. Teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için.

Bende Wi-Fi hariç saatte açılabilen her özellik açık, parlaklık otomatik.
Sürekli stres ve nabız ölçümü, AOD, BT, konum, uyku horlama takibi, uykuda kandaki oksijen ölçümü vs hepsi açık dediğim süreleri veriyor.

Şarj konusunu sorduğunuz için söylüyorum rezalet. Aktif kullanıyorum ve çok seviyorum saati fakat şarj durumu o kadar kötü ki... %100 şarj anca 2 gün götürebiliyor hatta aktif kullanımda 1.5 gün. Kullandığım özelliklerde Always Display mecburi kapalı ki nabız ölçer sürekli açık. Belki kapatırsanız şarj süresi uzuyor olabilir ama bu sefer anlık nabız uyarıları alamıyorsunuz vesaire. Kısacası saatin şarj ömrü çok kısa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı