Redmi Watch 3 mü Galaxy Watch 4 Classic mi?

Şarj konusunu sorduğunuz için söylüyorum rezalet. Aktif kullanıyorum ve çok seviyorum saati fakat şarj durumu o kadar kötü ki... %100 şarj anca 2 gün götürebiliyor hatta aktif kullanımda 1.5 gün. Kullandığım özelliklerde Always Display mecburi kapalı ki nabız ölçer sürekli açık. Belki kapatırsanız şarj süresi uzuyor olabilir ama bu sefer anlık nabız uyarıları alamıyorsunuz vesaire. Kısacası saatin şarj ömrü çok kısa.

Teşekkür ederim hocam. Sırf uzun gidecek diye şıklığından vazgeçmeyeyim diyorum. Yine de çok teşekkür ederim dikkat edilmesi gereken bir husus.

Çok önemli bir eksiği yok demek ki hocam.

Şarj durumu nasıl hocam? Ekran kalitesinden falan memnun musunuz?

Bu önemli hocam. Aksesuar nihayetinde. Kaliteli görünmesi ve hissettirmesi önemli bir faktör.

Ekran kalitesi bence çok iyi şarj kurum yaparken hızlı bitti sonra 1.5 gün dayanıyor güç tasarrufu yaparsan 2.5 gün çıkarıyor.

Kaliteli bir ekran ve tonla özellik için kabul edilebilir 1.5-2.5 gün.

Evet.
Fener modu var açıyorsunuz resmen 15 metrekare odayı aydınlatıyor. Ekran parlaklığı çok yüksek. Güneşte görememe ihtimaliniz sıfır. 1200 nit. Ayrıca safir kristal olduğu için kesici alet dışında çizemezsiniz. Dünyada ki en sert 2. madde safir kristaldir. Pürüzlü duvarda ezdim saati yanlışlıkla hiçbir şey olmadı. Çok sağlam.

Evet.
Fener modu var açıyorsunuz resmen 15 metrekare odayı aydınlatıyor. Ekran parlaklığı çok yüksek. Güneşte görememe ihtimaliniz sıfır. 1200 nit. Ayrıca safir kristal olduğu için kesici alet dışında çizemezsiniz. Dünyada ki en sert 2. madde safir kristaldir. Pürüzlü duvarda ezdim saati yanlışlıkla hiçbir şey olmadı. Çok sağlam.

1200 nit harbiden "fener" olur yani. Ayrıca çizilmezlik mevzusu harikaymış.

Evet.

Hocam o Watch 5 olmasın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı