Redragon K552 Kumara İncelemesi

Daha bugün kullanmaya başladım. Ama memnunum diyebilirim. Bilek desteği olmaması benim için bir şey değil. Zaten bilek desteği hiç kullanmadım. Sevdim klavyeyi.
Hangi siteden ve satıcıdan almıştınız klavyeyi acaba? Bu gün bakındım bulamadım stok.

@Akkuşlu hocam yanında yedek switch geliyor, peki switch lehimlemeden sökülüp takılabiliyor mu ev ortamında?
Evet hocam, ben boşluk tuşunu mavi yaptım. Görseldeki gibi switch açık olduğu zaman metal aparattan üst ve alt kısmını hafif sağ sol yapıp çekince sökülüyor. Maksimum 30 saniye sürüyor ve çok basit. Takılması ise boşluk olan yere switch'i oturtup biraz bastırıyoruz. Biraz karışık oldu ama anladınız sanırım.

Gerçekten çok güzel bir özellikmiş hocam, karışık değil anladım teşekkürler .

Hocam bu ürünü satan bir mağaza var. N11'de onlara sordum ama paket içeriğinde yedek switch yokmuş. Siz nereden almıştınız? Neden yedek switchler yok anlayamadım.

Hocam bu ürünü satan bir mağaza var. N11'de onlara sordum ama paket içeriğinde yedek switch yokmuş. Siz nereden almıştınız? Neden yedek switchler yok anlayamadım.
Benim aldığım yerde stok bitmiş hocam, buradan alabilirsiniz. Yorumlarda yedek switch geldiği yazıyor ve güvenilir bir site.

Bizdenhesaplı satıyor ama n11 mağazasında bizdenhesaplıya sordum yedek switch yok dedi.Ama sitelerindeki yorumda var diyor yarın telefonla arayıp soracağım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…