Konu yanlış bölüme açılmış. Konu sahibi klavye linki bırakmış. Ve tuşlarda silinme olur mu diye sormuş yani garanti klavyeHocam konudan bağımsız olarak oyun kulaklığı bölümünde klavyemi tartışıyoruz, yoksa benim uykum mu fazla geldi.
Hocam en sessiz ve yumuşak basım içjn hangisini alayım? Aile evindeyim çok ses çıkıyor. Bir ara rampage blue switch klavye vardı çıt çıt cıt çok ses geliyordu satmıştım. Bazıları yellow bazıları red diyor en ama en sessiz ve yumuşak basım hangisidir?Siz yine kullanmıyormuşsunuz. Ben gün içinde aşırı fazla kullanıyorum. Bundan dolayı vazgeçtim. Siz öyle basit şeyler için kullanıyorsanız düşünmeyin.
Siz yine önerin hocam konu sahibi döner bize.
Hocam MK61 için şuan da red ve brown öneririm. Ben olsam brown seçerdim. Size bir video bırakayım kendim çektim. En solda ki üst ve altlı switchler red, orta blue, sağ üst ise brown. Red daha tiz bir sese sahip ve geri tepkimesi yok yani bastığın anda işliyor, brown ise ses olarak daha tok ve basarken bastığını hissediyorsun cidden. Benim tercihim browndan yana olurdu. Yakında K835 eve gelecek, red geliyor, brown'u test ettiğim için üzgünümHocam en sessiz ve yumuşak basım içjn hangisini alayım? Aile evindeyim çok ses çıkıyor. Bir ara rampage blue switch klavye vardı çıt çıt cıt çok ses geliyordu satmıştım. Bazıları yellow bazıları red diyor en ama en sessiz ve yumuşak basım hangisidir?
Eğer bu bütçeniz varsa AOC klavyeleri vardı, iyi olduğunu söyleyemem.
Eğer benim gibi %60 klavye kullanabilirim diyorsanız, bütçenize Magic Refiner gibi modeller var. Normalde diğer klavyelerde var ama kaliteli ve uzun ömürlü olacağını sanmam. TKL %60 yurtdısından en uygun Magic Refiner markası var.
Ben hiç çıkarmadım başta çok fazla ses geliyordu sonra ses azaldı 2-3 ay içinde şu an hiç ses gelmiyor diyebilirim. Shiva K512.Doğrudur. Reddragon K512 kullanıyorum, boşlukta yay sesi sorunu var. Çıkartıp taktığında düzeliyor, bir süreden sonra tekrar oluyor. Membrane kullandığım için pek memnun olduğumu söyliyemeyeceğim, her türlü mekanik daha iyi.
Bende de aynı hocam, şu an hiç ses gelmiyor.Ben hiç çıkarmadım başta çok fazla ses geliyordu sonra ses azaldı 2-3 ay içinde şu an hiç ses gelmiyor diyebilirim. Shiva K512.
Bütçem maximum 700 TL.Güzel bir klavye öneriliyor. Yalnız yay sesi geliyor redragon klavyelerde öncelikle bunu belirtelim. Bütçeniz nedir? Aynı fiyata Logitech K835, Amazondan Magic-Refiner gibi markaların da klavyeleri var. Tabii onlar %60 ve TKL. Bir çok klavye aslında böyle olmaya başladı düşük bütçede.
Önerilerinizi bekliyorum hocam.Hocam aslında hiç kullanmıyorum denilebilir. Mesela metin yazdığımda geri gelmek için yön tuşunu kullanıyorum. FN ile gelebilirim ama sağ sol ters yerde bilemiyorum. Bu bütçede iyi bir şey yok ki..
Konu sahibi %60 istiyorsa alternatif öneririm.
Gece 4'te açmıştım konuyu, yanlışlıkla kulaklık konusunu seçmişim. Kusura bakmayın hocam.Hocam konudan bağımsız olarak oyun kulaklığı bölümünde klavyemi tartışıyoruz, yoksa benim uykum mu fazla geldi.
Bütçem maximum 700 TL.
Önerilerinizi bekliyorum hocam.
Gece 4'te açmıştım konuyu, yanlışlıkla kulaklık konusunu seçmişim. Kusura bakmayın hocam.
Bütçem maximum 700 TL.
Önerilerinizi bekliyorum hocam.
Gece 4'te açmıştım konuyu, yanlışlıkla kulaklık konusunu seçmişim. Kusura bakmayın hocam.
Attığınız magic refiner tarzı %60 yurt dışından gelen tarzı klavyeler çok uzun ömürlü olmuyor diye biliyorum aldıktan 1 2 ay sonra bozuldu diyenler olmuş.
Yukarıda attığım magic refiner klavyeye bakabilirsiniz.
Bakın hocam altını çizerek söylüyorum altındaki attığım klavyeyi sakın almayın. Sebebi ise, 2-3 ay sonra tuşları basılı kalıyor kesinlikle önermem ve cidden çok ama çok yay sesi var ben bile sinir oldum.
%60 Kablolu RGB Oyun Klavyesi, 61 Tuşlu 11 Renk RGB Arkadan Aydınlatmalı Taşınabilir Mini Kompakt, A Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz %60 Kablolu RGB Oyun Klavyesi, 61 Tuşlu 11 Renk RGB Arkadan Aydınlatmalı Taşınabilir Mini Kompakt, A fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! %60 Kablolu RGB Oyun Klavyesi, 61 Tuşlu 11 Renk RGB Arkadan Aydınlatmalı Taşınabilir Mini Kompakt, A özelliklerini incele, 599,99 TL'den...www.akakce.com
E-Yoosoo markasını bir yerden görmüştüm. İncelemelerine bakarak tercih edilebilir, kaliteli markaya benziyor.
49.13AU $ 39% OFF|E YOOSO Z11 USB 60% Mini mekanik oyun klavye mavi kırmızı anahtarı 61 tuÅları kablolu ayrılabilir kablo, seyahat için taÅınabilir bilgisayar|Klavyeler| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com