Redragon K568 vs Usas K553

SALOOWEN

Kilopat
Makaleler
13
Bu aralar çok fazla klavye konusu açtım sanırım ama artık sonuca yaklaşıyorum. Bu iki klavyeden hangisi daha iyidir? K553 switchlerin çıkması çok güzel bir özellik gibi ama gördüğüm bir incelemelerde mavi, yeşil ve kırmızı dışında renkler hiç baskın değil ve çok kötü gözüküyor. K568'de ise RGB'ler çok daha güzel ve tüm renkler var. Ama K553 de daha üst model gibi duruyor. K553'de RGB olayını çözebiliyorsak K553 almak isterim. Son olarak size soruyorum.

İkiside alınır ama k553 tercih ederdim çünkü Türkçe Q.

Hocam RGB modlarına diğer renkleri yazılım ile ekleyebiliyor muyuz?
Nasıl yani?

Şu incelemeyi okuyabilirsin, yazılımı var.

Hocam kırmızı, mavi , yeşil renkleri çok baskın ve kötü bir görüntü oluşturuyor.
Hocam bu kısımı kastettim. @FantastikTürk hocam siz bu klavyeyi kullanıyor muşsunuz.

Son düzenleme:
Diğeride Türkçe Q ve kafamı karıştıran mesela K553'ün RGB sorunu yazılım ile düzeltiliyor mu?
Düzelmiyor. RGB'ye önem verenler için çok can sıkıcı bir durum. Firmware'den kaynaklı. K552 gibi modeller için Firmware güncellemesi olsa da K553 için yok.

Yine de K568 alsanız bile ayni durumun "olabileceğini" unutmayın. Neye göre yeni Firmware/eski Firmware ile geliyor bilmiyorum.

Bütceniz çok düşük olmadıkça K568'i önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…