Blue switch klavye kullanıyorum red switch klavye de var, red switch klavye daha iyi sessiz olması açısında.Red switch mi yoksa blue switch mi alınmalı dostlar? Hangisinde mekanik klavye kullanma hissiyatını daha çok yaşayabilirim?
Red switch daha sessiz, şahsen arada devasa fark yoksa blue switch tercih etmezdim.Red switch mi yoksa blue switch mi alınmalı dostlar? Hangisinde mekanik klavye kullanma hissiyatını daha çok yaşayabilirim?
Bu klavyeden almayı düşünüyorum, red ve blue var o yüzden sordum.Red switch daha sessiz, şahsen arada devasa fark yoksa blue switch tercih etmezdim.
Genelde red daha pahalı olur, bu indirimde red olan bir tık daha ucuz üstelik.Bu klavyeden almayı düşünüyorum, red ve blue var o yüzden sordum.
Red daha çok hoşuma gitti şahsen. Teşekkür ederim görüşünüz için.Genelde red daha pahalı olur, bu indirimde red olan bir tık daha ucuz üstelik.
Daktilo sesinin hayranı değilseniz bence red almak daha mantıklı. Blue, aynı evde yaşayanları çok rahatsız ediyor.
Bence kaçmaz bir fiyata satılıyor.
![]()
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
1 yildan fazladir kullanıyorum, eğer klavyenin dibine girmezseniz yay sesini duymazsınız bile.Eki Görüntüle 1556522
Teşekkürler, satın aldım da bunun Blue Switch'li versiyonunda herkes yay sesinden şikayet etmiş.
Red Switch'de ses daha az olur gibi bir bilgi var mı yoksa bu fiyata normal deyip geçmek mi lazım?
İçimi rahatlattınız sağ olun. Red mi kullanıyorsunuz siz de?1 yildan fazladir kullanıyorum, eğer klavyenin dibine girmezseniz yay sesini duymazsınız bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.