Parlamaya başlıyor dediğiniz tuşu nemli bir bezle silip kurulamayı dener misiniz? Belki de parmak iziniz kalmıştır. Benimki bayağı parmak izi tutuyor. Aynı şekilde eski CM masterkeys Lite l de parmak izi tutuyordu ama silince gidiyor.
Ayrıca K552 ve K553 ile alakalı uzun kullanım incelemelerine baktım. Hiç birinde tuşlar silinmemişti. Yani tuşların silinmesi konusunda bir endişem yok.
Rampage yerine kesinlikle tercih edilir. Bir tarafta kendi Switch'lerini ve klavyesini üreten bir marka, bir tarafta ise etiket basıp satan bir marka.
@Shuj şu anda benim klavyem yanımda olmadığından yapamıyorum bu yüzden siz klavyenin switchlerinden birini çıkarıp altına bakar mısınız? Altındaki ayaklar outemu Switch'ler ile aynı mı? Benim tahminim sadece redragon etiketi basılmış Switch'ler bunlar. Eğer ayaklar da birebir aynıysa öyle varsayabiliriz.
Switch'lerin içinin fotoğrafıni bulabilir miyim bilmiyorum. Araştırmam lazım ama şu an müsait değilim. Akşam bulursam atarım.
@Shuj eğer siz baktıysanız Switch'lerin altının fotoğrafını bana da yollayabilir misiniz?
(dakika 3.15)
Şöyle bir video buldum. Bizdeki Switch'lerin aynısı burada da var. Videodaki adam da ilk başta outemu Switch dedi sonra şöyle ekledi: "Üzerinde redragon yazmasına rağmen outemu Switch olduğunu düşünüyorum."
Ve fark ettiyseniz video 2 aylık. Daha sonra K551, 552 ve 553 için Max 1 aylık videoları izledim. Neredeyse hepsinde bizdeki Switch'lerden vardı. Benim anladığım kadarıyla yeni versiyonlar üzerinde redragon yazan Switch'lerle geliyor. Yani aslında bu yeni üretim olduğu anlamına geliyor. Ayrıca outemu olduklarını düşünüyorum çünkü her marka Switch'lerin ayakları ve yuvaları farklı oluyor. Eğer dediğiniz gibi ayaklar birebir aynıysa o zaman redragon etiketli outemu Switch'ler olma ihtimali çok yüksek.
Aynen dediğiniz gibi abs olduğundan parlama mutlaka olacaktır ama 1.5 ayda olmamasi gerekiyor. Kendi klavyeme baktım ve bende de parlama var gibi gözüküyor ama aslında parmak izi kalmış sadece. Silince düzeldi. Muhtemelen sizde de öyledir çünkü acayip parmak izi ve toz tutuyor
Yine de sildikten sonra bana da söyleyin lütfen duzelip duzelmediğini.
Eki Görüntüle 626028
Bu da keycaps ama double-shot olup olmadığını tam anlayamadım. Double-shot olduğunu tahmin ediyorum çünkü Keycaps'in üzerinde elimi gezdirince yazı kısımlarında girinti-çıkıntıyı hissedebiliyorum ayrıca altındaki 4 yuvarlak double-shot olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Sizce durum nedir?
Switch'lerin içinin fotoğrafıni bulabilir miyim bilmiyorum. Araştırmam lazım ama şu an müsait değilim. Akşam bulursam atarım.
@Shuj eğer siz baktıysanız Switch'lerin altının fotoğrafını bana da yollayabilir misiniz?
(dakika 3.15)
Şöyle bir video buldum. Bizdeki Switch'lerin aynısı burada da var. Videodaki adam da ilk başta outemu Switch dedi sonra şöyle ekledi: "Üzerinde redragon yazmasına rağmen outemu Switch olduğunu düşünüyorum."
Ve fark ettiyseniz video 2 aylık. Daha sonra K551, 552 ve 553 için Max 1 aylık videoları izledim. Neredeyse hepsinde bizdeki Switch'lerden vardı. Benim anladığım kadarıyla yeni versiyonlar üzerinde redragon yazan Switch'lerle geliyor. Yani aslında bu yeni üretim olduğu anlamına geliyor. Ayrıca outemu olduklarını düşünüyorum çünkü her marka Switch'lerin ayakları ve yuvaları farklı oluyor. Eğer dediğiniz gibi ayaklar birebir aynıysa o zaman redragon etiketli outemu Switch'ler olma ihtimali çok yüksek.
Aynen dediğiniz gibi abs olduğundan parlama mutlaka olacaktır ama 1.5 ayda olmamasi gerekiyor. Kendi klavyeme baktım ve bende de parlama var gibi gözüküyor ama aslında parmak izi kalmış sadece. Silince düzeldi. Muhtemelen sizde de öyledir çünkü acayip parmak izi ve toz tutuyor
Yine de sildikten sonra bana da söyleyin lütfen duzelip duzelmediğini.
Eki Görüntüle 626028
Bu da keycaps ama double-shot olup olmadığını tam anlayamadım. Double-shot olduğunu tahmin ediyorum çünkü Keycaps'in üzerinde elimi gezdirince yazı kısımlarında girinti-çıkıntıyı hissedebiliyorum ayrıca altındaki 4 yuvarlak double-shot olmasından kaynaklı diye düşünüyorum. Sizce durum nedir?
USER=221420]@221420[/USER] Size sormak istediğim önemli bir soru vardı. Bu uygun fiyatlı klavyeleri RGB'si normal RGB 16.7M'den farklı oluyor. RGB efektinde falan mor, turkuaz, sarı gibi ara renkler olmuyor sadece kırmızı, mavi ve yeşil oluyor. Şu resimdeki gibi :
Eki Görüntüle 626094
Ama Youtube'de bazı videolarda aynı klavyenin aydınlatmasının tıpkı pahalı RGB 16.7M modellerdeki gibi olduğunu gördüm :
(Dakika 5.00)
Benim klavyenin aydınlatması bu videdaki gibi değil resimdeki gibi. Bu yüzden acaba o renkleri elde edebilir miyim diye internette aradım ancak bir sonuç bulamadım. En son OpenRGB programında klavyeye tıpkı videodaki gibi renklerle RGB dalga efekti verebildim ancak aslında programda klavyemin desteği olmadığı için klavyenin ışıkları gidip geliyordu yani program düzgün çalışmıyordu bu yüzden silmek zorunda kaldım. Ama o renkleri elde edebileceğimi anladım. Peki nasıl kullanabilirim o renkleri bir fikriniz var mı? Bildiğiniz bir 3. parti klavye RGB yazılımı var mı? Kendi programında RGB efektinin renklerini ayarlayamıyorum maalesef.
@Shuj Ben Double-Shot olduğunu düşünüyorum alt kısma bakın. 4 yuvarlak var yani yapıştırılmış gibi duruyor. Youtube'de Double-Shot Keycaps'lara bak onlar da aynı öyle. Sadece iç kısmının düzgün boyanmadığından beyaz olduğunu düşünüyorum.
@Shuj Switch'in alt kısmı derken alt ayaklarını kastediyordum. Yerinden çıkardığınızda görebildiğiniz ayaklar.
O yedek switch olayı belli ülkelerde belli bir zaman aralığında sunulmuş diye tahmin ediyorum. Bende çıkmadı ama YT'de videolara bakarsanız çok büyük çoğunluğunda yok zaten.