Shuj
Megapat
Daha fazla
Parlamaya başlıyor dediğiniz tuşu nemli bir bezle silip kurulamayı dener misiniz? Belki de parmak iziniz kalmıştır. Benimki bayağı parmak izi tutuyor. Aynı şekilde eski CM masterkeys Lite l de parmak izi tutuyordu ama silince gidiyor.
Ayrıca K552 ve K553 ile alakalı uzun kullanım incelemelerine baktım. Hiç birinde tuşlar silinmemişti. Yani tuşların silinmesi konusunda bir endişem yok.
Rampage yerine kesinlikle tercih edilir. Bir tarafta kendi Switch'lerini ve klavyesini üreten bir marka, bir tarafta ise etiket basıp satan bir marka.
@Shuj şu anda benim klavyem yanımda olmadığından yapamıyorum bu yüzden siz klavyenin switchlerinden birini çıkarıp altına bakar mısınız? Altındaki ayaklar outemu Switch'ler ile aynı mı? Benim tahminim sadece redragon etiketi basılmış Switch'ler bunlar. Eğer ayaklar da birebir aynıysa öyle varsayabiliriz.
Evet evet aynı şu an baktım, Switch'ler hatta araştırmıştım outemunun toza karşı dayanıklı switchleriymiş çünkü görüntüsü birebir aynı.
Tuşların zamanla aşınarak parlaması maalesef olağan bir şey ama böyle kısa zamanda olunca şaşırmıştım belki de dediğiniz gibi sadece iz kalmıştır silip deneyeceğim. Abs plastik olduğu için illaki zamanla aşınıp parlayacaktır yeterli tuşlar silinmesin
Birde müsait olduğunuz bir zamanda tuşların iç yapısının fotoğrafını atarmısınız? Çünkü incelemelerde ve site ürün bilgilerinde doubleshoot yazıyordu ama sanki bizim ülkede satılanlar pek öyle değil gibi. Belki de benim dark avenger böyledir bilmiyorum. Sizinki ile karşılaştırmak için görmek istedim.