Redragon Kumara K552 alınır mı?

Hala bir buçuk ay oldu. Switch'leri sağlam. Arasına kolay kolay toz kaçmıyor. Sebebi ise tuşlar birbirine yakın. Uzun kullanımda beni üzmeyeceğine eminim. Yanında 5 adet Switch gönderdiler zaten. 1000 TL'ye daha iyi öneriler gelebilir.

Haklısınız yukarıda hocamın attığı klavye kullanılabilir daha iyi performans verecektir

Bunun hakkında başka konularda açılmış geneli memnun size kalmış benim kararım daha iyisi gelir bütçenize ama alacaksanızda pişman olmazsınız yanında 5 adet red Switch'de gönderiyorlar

Evet. Dediğim gibi aldığımda 650 TL idi. Bence bu klavyeye Max 800 TL verilebilir. Ben aldığımda gayet iyi bir fiyata almıştım. Şu anda ise o fiyata değmeyeceğini düşünüyorum.

Bunun hakkında başka konularda açılmış geneli memnun size kalmış benim kararım daha iyisi gelir ama alacaksanızda pişman olmazsınız yanında 5 adet red Switch'de gönderiyorlar.

Açıkçası bu fiyatlara pek düzgün bir klavye bulamadım. Forumda da bu klavye önerildiği için güncel bir konu açmak istemiştim. Önerileriniz varsa da bakmak isterim.

2. el sitelerinde kapalı kutu olarak satılan mizar MZ60, hk Gaming GK61, durgod K310 gibi modellere bakın. Bütçeye 200TL civarı daha ekleyebilirsen MK61 bakabilirsin.

Açıkçası 2. el almak istemiyorum. Güvenemediğimden dolayı.

Kumara kullanıyorum 2yıl oldu tık yok. Tuşlarda silinme yok Switch bozulmadı hatta geçende üstüne maden suyu döktüm klavyenin o bile bozmadı. Kaliteli sağlam klavye Corsair ekipmanlarımda var onlar gibi kaliteli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı