Redragon Kumara K552 alınır mı?

Uzun kullanım deneyiminize göre klavyenin beğendiğiniz ve beğenmediğiniz özelliklerini yazabilir misiniz?

Klavyenin beğenmediğim özelliği yok kablosu sağlam kalın USB ucu sağlam sök tak yap sürekli bozulmaz USB'si altın uçlu aslında beğenmediğim tek özelliği odamda 4 tane kuş beslediğim için oda sürekli toz olduğu için bayağı toz alıyor.

@Nacru Yurt dışı sorun değil ise bu ürüne de bakabilirsiniz. Gateron Switch kullanıyor, bu fiyata alabileceğiniz daha iyi bir ürün yok.

Bütçeyi biraz aşabilirim. Önerdiğiniz başka klavyeler var mıdır? Switch'ler çok ses çıkarmazsa daha iyi olur. TKL olması da zorunlu değil.

Ne aldınız? Bende kod yazmak için Türkçe Q klavye arıyorum, herhalde Logitech G413 SE TKL alacağım.

Logitech G513 aldım. Switchlerinden, rahatlığından ve bilek desteğinden memnunum. Ancak bir sorun olarak klavyedeki tuşların köşeleri çiziliyor anlamadığım bir şekilde. 2 sene önce bu zamanlar Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Arayıp bu sorun garantide çözülür mü diye sormuştum ancak telefondaki kişi markaların tuş silinmesinin kullanıcı hatası olduğunu ve garantiden sonuçsuz döneceğini söyledi. Onun dışında memnunum.

Kumara kullanıyorum 2yıl oldu tık yok. Tuşlarda silinme yok switch bozulmadı hatta geçende üstüne maden suyu döktüm klavyenin o bile bozmadı. Kaliteli sağlam klavye Corsair ekipmanlarımda var onlar gibi kaliteli.

Logitech G513 aldım. Switchlerinden, rahatlığından ve bilek desteğinden memnunum. Ancak bir sorun olarak klavyedeki tuşların köşeleri çiziliyor anlamadığım bir şekilde. 2 sene önce bu zamanlar Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Arayıp bu sorun garantide çözülür mü diye sormuştum ancak telefondaki kişi markaların tuş silinmesinin kullanıcı hatası olduğunu ve garantiden sonuçsuz döneceğini söyledi. Onun dışında memnunum.

Bütçemi aşıyor G413 TKL seçeneği sizce nasıl?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı