Evet.Red Switch arıyorum ama bu bütçede sadece kumara modelinde mi var Red Switch?
Evet.
![]()
Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K552 Kumara Siyah Rainbow Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Buradan alabilirsiniz.Bildiğin güvenilir satıcı var mı peki hocam? Ben bu satıcıları pek bilmiyorum da?
Elmacık adlı mağaza gayet güvenilir.Bildiğin güvenilir satıcı var mı peki hocam? Ben bu satıcıları pek bilmiyorum da?
Hayırlı olsun, inceleme bekleriz.Bütçesine göre rakipsiz bir klavye, tek sorunu kırmızı switch modelinde RGB bulunmaması olabilir. Ben de yarın alıyorum![]()
Teşekkür ederim, seni kıramam yaparım elbette.Hayırlı olsun, inceleme bekleriz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.