Koraydins
Hectopat
Redragon Vara Mekanik RGB Oyun Klavyesi - Türkçe - Gaming.Gen.TR Gaminggen'den haftaya sistem alacağım yanında klavye ihtiyacım var ve bu klavyede Gaminggen'de var sizce klavye nasıldır, alınır mı?
Redragon Vara Mekanik RGB Oyun Klavyesi - Türkçe - Gaming.Gen.TR Gaminggen'den haftaya sistem alacağım yanında klavye ihtiyacım var ve bu klavyede Gaminggen'de var sizce klavye nasıldır, alınır mı?
Phillips SPK8404 klavyesi var onu da tercih edebilirsiniz, ben 3 aydır kullanıyorum hem daha ucuz.
Philips SPK8404 Siyah/Gümüş Rainbow Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı
Philips SPK8404 Siyah/Gümüş Rainbow Mekanik Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Katılıyorum Philips ışıklandırma anlamında daha güzel duruyor.
Kanka öyle ama Philips Rainbow ama redragon RGB ama redragon hakkında bir bilgimde yok.
Philips daha bilindik derken sanki kendi üretiyormuş gibi.
Redragon'un Türkiye'de az bilinoyr olması kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Yabancı ülkelerde en az Asus kadar bilinin kaliteli bir marka. FSP'nin alt markasıdır.Klavye işi zevk meselesi haklısın ama 370 TL'ye redragon marka alınır mı bilemedim Philips daha bilindik gibi RGB olarak daha az bütçeli ve iyi marka alabilirsin bence ve 370 TL'yi falan gözden çıkardıysan
Logitech G G213 Prodigy Oyuncu Klavyesi - Siyah Fiyatı bu modeli öneririm.Ama mekanik değil herhalde yorumlara bakınca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.