Aynısını kullanmıştım fakat patladı, çok yüksek ayara dayanmıyor bunlar. MOBAS MBM-120 daha iyi ama illa “Reiss” diyecekseniz RS-87EX olabilir.Merhaba, arkadaşlar aracım için 16cm boyutunda Reiss MIDRANGE bakıyorum. Gözüme 450W RS-M6ego güzel gibi. Siz hangisini tavsiye edersiniz Reiss özelinde?
Şu anlık anfisiz kullanacağım sıkıntı yaratır mı orta seste?Aynısını kullanmıştım fakat patladı, çok yüksek ayara dayanmıyor bunlar. MOBAS MBM-120 daha iyi ama illa “Reiss” diyecekseniz RS-87EX olabilir.
Şu anlık anfisiz kullanacağım sıkıntı yaratır mı orta seste?
Aynen sonrasında anfi alacagım fiat linea önler içinAnfisiz kullanma tam performans alamazsın cızırtı alırsın ama idarelikse 1 2 hafta kullanırsın.
Hocam, kaç model olduğuna bağlı. Eski teypler beslemez, paranız boşa gider.Aynen sonrasında anfi alacagım fiat linea önler için
Üzerinde forx xa-320T 2+32 lik double teyp var besler herhalde. Araç 2012 modelHocam, kaç model olduğuna bağlı. Eski teypler beslemez, paranız boşa gider.
Üzerinde forx XA-320t 2+32'lik double teyp var besler herhalde. Araç 2012 model.
Teşekkür ederim.Kablolar önemli tesisatda kullanılan kablolar ama besler hocam biraz sadece tam performans almazsınız amfi balayınca alırsınız.
Hocam tekrardan merhabalar, arkalara da RS-DP5 aldım ve FOR-X tesisat kablosu aldım OFC olanlardan. Taktıracağım umarım beklediğim kadar net ve güzel ses alabilirim.Kablolar önemli tesisatda kullanılan kablolar ama besler hocam biraz sadece tam performans almazsınız amfi balayınca alırsınız.
Teşekkür ederim.
Hocam tekrardan merhaba, arkalara da RS-DP5 aldım ve for-X tesisat kablosu aldım ofc olanlardan. Taktıracağım umarım beklediğim kadar net ve güzel ses alabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.