Rekabetçi oyunlar için 165Hz vs 144Hz FreeSync

Bütçe
Max 1300
Turbox çünkü. Dragos almayın. Elinizde kalır, 10 günde bozulur.

@aabcc FreeSync zaten ınput Lag'i önlemek için yok mu? Input Lag'i V-Sync yapar diye biliyorum.

FreeSync ile V-Sync aynı zaten sadece AMD-NVIDIA olduğu için ismi farklı ve gerekten input lag yapıyorlar.

Bunu düşünür müsünüz?
evet bunu düşünüyorum.

Tamam, FreeSync da yapıyormuş.

Aynı değil. FreeSync değişken görüntü yenileme hızı sunar. FreeSync dengi G-Sync'tir.
Bu arkadaş haklı. FreeSync, NVIDIA tarafında G-Sync'e denktir. Input Lag yaptığı doğru fakat Gecikme Önleme ile önlenebilir.

Hahaha, kim haklı şimdi? :D
Yok, FreeSync input lag yapabiliyormuş. Ama V-Sync ile FreeSync kesinlikle aynı şeyler değil. V-Sync sabit yenileme hızı sunar. FreeSync ve G-Sync değişken yenileme hızı sunar.
Samsung olan hoşuma gitti düşüneceğim teşekkürler önerin için
Samsung olanda ghosting yaşanabiliyormuş. Ek olarak Samsung hiç de rekabetçi oyunlara uygun değil. 4 MS değerine sahip olmasına rağmen ghosting yaşatabiliyor.

Ben olsam şunu alır, ms değerini kısarım. Bunda da maalesef ghosting yaşanabiliyor ama Samsung'tan iyidir bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı