Reklamlı linklerden virüs bulaşır mı?

Killua0

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Oynadığım oyunları daha zevkli hale getirmek için genelde mod yüklüyorum. Çoğunuz biliyorsunuzdur mod yapımcıları genelde gelirlerini karşılamak adına reklamı atla şeklinde olan linkler üzerinden verir modlarını. Bu şekilde yine mod inidirecektim fakat bilgisayara yeni format attığım için tereddüte düştüm. Linke git deyince rerklam amaçlı açılan sayfalardan veya sitede gösterilen reklamlar biz tıklamadan virüs bulaşma riski var mı acaba? Veya dediğim gibi bizler linke git dediğimizde bizi genelde reklam için saçma sapan sitelere yönlerdirir bu sitelere dolaylı yoldan girmek bilgisayara virüs bulaştırır mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bilgisayarda tıklamadan virüs bulaşmaz.
Reklam dediğin site hangi site?
Genelde Linkvertise'den yapıyorlar gördüğüm kadarıyla.

Arkadaşlar merhaba. Oynadığım oyunları daha zevkli hale getirmek için genelde mod yüklüyorum. Çoğunuz biliyorsunuzdur mod yapımcıları genelde gelirlerini karşılamak adına reklamı atla şeklinde olan linkler üzerinden verir modlarını. Bu şekilde yine mod inidirecektim fakat bilgisayara yeni format attığım için tereddüte düştüm. Linke git deyince rerklam amaçlı açılan sayfalardan veya sitede gösterilen reklamlar biz tıklamadan virüs bulaşma riski var mı acaba? Veya dediğim gibi bizler linke git dediğimizde bizi genelde reklam için saçma sapan sitelere yönlerdirir bu sitelere dolaylı yoldan girmek bilgisayara virüs bulaştırır mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Oradan bir şeyler çıkmaz genelde bir şeye basmasan.

Bilgisayarda tıklamadan virüs bulaşmaz.
Reklam dediğin site hangi site?
Genelde Linkvertise'den yapıyorlar gördüğüm kadarıyla.
Hocam Linkvertise'den kastınız ne anlamadım fakat sekmeler açılıyor ve açıldığı gibi kapatıyorum, ardından google ayarlarından çerezleri ve verileri temizle yapıp bilgisayarı Malwarebytes ile taratıyorum yeterli midir?

Hocam Linkvertise'den kastınız ne anlamadım fakat sekmeler açılıyor ve açıldığı gibi kapatıyorum, ardından google ayarlarından çerezleri ve verileri temizle yapıp bilgisayarı Malwarebytes ile taratıyorum yeterli midir?
Abartmış olabilirsiniz. Ben siteye yönlendirip orda beklettikten sonra hedefe gönderen sitelerden bahsetmiştim. Açılan sekmeler tıklayın tarzı şeyler diyorsa virüslü olabilir, onun dışında virüs bulaşmaz. Çerezleri ve verileri silmeniz parola kaybına neden olabilir dikkat edin.

İçin rahat etmiyorsa vpn ile gir ya da şuan yaptığın gibi gir.

VPN üzerinden bütün işlemleri yapıp bilgisayarınıza bir şey indirmediğiniz sürece bir problem olacağını düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı