Rektör eylemlerinde "katil polis" diyerek propaganda yapılıyor

Polise katil demek mi? Yazık, yazık yazık. Kahraman Polisimiz olmasa neler yaşayacaklar haberleri yok. Keşke anlasalar değerlerini. Kayyum için çıkardıklarında sorun yoktu halbuki. Yine konu polisimize geldi demek. :(
 
Gezi Parkı Olayları'nın ikinci versiyonu. İyi başlayan eylem, b*k gibi devam edip b*k gibi bitmişti. "Yağma yapmayın. Eylem yapacaksanız adam gibi yapın." dediğimizde sağcı olduk. Çevre diye başlayan eylem çevreyi kirletti. Bu eylem de ona benziyor "gibi gibi". DHKP-C marşını ve "Katil Polis" sloganlarını kesinlikle savunmuyorum. Eğer amacınız gerçekten eğitim savunmaksa aranızdan o mahlukatları defedin.
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Boğaziçi Üniversitesindeki eyleme ilişkin,An itibariyle 17 gözaltı vardı. Bu gözaltına alınan 17 kişiden sadece 2'si Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi. Gözaltına alınan 17 kişi arasında MLKP dahil örgütsel kaydı olanlar da var” dedi.

Eylemini içinde bulunan bir kişinin dediğine göre kapıda kimlik sorgulaması yapılıyormuş. ID isteniyormuş. Boğaziçi üniversitesinde olmayanlar da girmek istiyormuş. Kimse kusura bakmasın da giremezsin tabii ki. Ne işin var orada?
 
En başta rektörün seçim ile değil de direkt kayyum atayarak rektörlüğe gelmesi için öğrenciler sokağa dökülmüştü. Şimdi "katil polis üniversiteden defol" diye propaganda yapıyorlar. Ne düşünüyorsunuz?
Türkiye'de eylem yapmak bu yüzden tehlikeli işte. Fırsatçı kişiler ortalığı karıştırıp insanları birbirine düşürüyor. Eminim o cümleyi kuran kişiler öğrenci değildir.
 
Son düzenleme:
Türkiye'de eylem yapmak bu yüzden tehlikeli işte. Fırsatçı kişiler ortalığı karıştırıp insanları birbirine düşürüyor. Eminim o cümleyi kuran kişiler öğrenci değildir. Kimler olduğunu sanırım hepimiz tahmin edebiliriz.
Evet. Sağ kesimin adamları olabilir onlar. 2011'de TSK'ye kumpas düzenleyen, 5 yıl sonra 200 insanın ölümüne sebep olan zihniyetten bu da beklenir.
 
Eylem, slogan, protesto iyidir, hey gidi günler.

Bu arada yarın bir gün hakkınızı aramaya çıkarsanız sizin yanınızda da provokatörler olacak. Bu sizi haksız ya da davanızı gayri meşru kılmaz. Yanlış ya da eksik pencerelerden bakmayın olaya. Bilmiyorum on beş yaş ortalaması olan yerde eyleme katılmış biri var mıdır.
 
Sürü psikolojisi. Ve çakallar bunu kullanmasını iyi biliyor. Önce protesto etkinliği düzenliyorlar, öğrencilerde atlıyor olaya, sonra çakallar masum bir sürüyü kendi emelleri doğrultusunda yönlendiriyor. Uzak durun öyle şeylerden. Sokakta bağırarak anca stres atılır. Bir şeylerin değiştiği görülmedi bu güne kadar.
 
Ben açıkçası birileri tarafından oraya dhkpc sloganları atıcak birilerinin gönderildiğini düşünüyorum. Çünkü orda o sloganları atmak öğrencileri haksız duruma sokturuyor. Bazı kişilerinde istedikleri bu değil mi? Öğrencileri terörist olarak gösterip haksız duruma sokmak.
Polis emir alıp oraya gidiyor ama hiç suçsuz olduklarını söylemem (sade bir kısmı) herkes biliyor bu ülkede bazı polisler bu gibi durumları çok seviyor yetkiyi aldığı anda başlıyor kaba kuvvet uygulamaya. Sizde görmüşsünüzdür bir kaç grup öğrenciye nasıl şiddet uyguladıklarını. Polis oraya gitmeye mecbur etrafı kontrol altında tutmaya mecbur lakin bu şekilde sadece protesto yapan öğrencilere bu kaba kuvveti uygulamaya hakkı yok.
Bir kişi yukarda bu ABD de olsa polis neler yapardı demiş. Bu olay ABD de olsa polis hiç bir şey yapamaz. Hele denesinler orda jobla vurmayı filan neler olur. Arkadaşlar devlet Halk için polis halk için var bunu unutmayalım. Protesto en doğal hakkımız ama tekrar belirtiyorum bu şekilde terör sloganları değil söyleyenlerin de öğrenci olduğunu sanmıyorum.
 
Bir kişi yukarda bu ABD de olsa polis neler yapardı demiş. Bu olay ABD de olsa polis hiç bir şey yapamaz. Hele denesinler orda jobla vurmayı filan neler olur. Arkadaşlar devlet Halk için polis halk için var bunu unutmayalım. Protesto en doğal hakkımız ama tekrar belirtiyorum bu şekilde terör sloganları değil söyleyenlerin de öğrenci olduğunu sanmıyorum.
Devletin halk için var olduğunun bilincinde olunan bir ülkede olsa sokağın içinden geçerlerdi ama Türkiye'de halk devlet için olduğundan protestoya destek vermek yerine aman çevreye zarar vermesinler aman polisime dokunmasınlar protesto gerekli değil zaten oradakilerin hepsi törörist, kafasında insanlar. Muz Krallığı'nda neredeyse köleleşmiş bir toplumdan ne beklersin ki?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı