Remake/Remastered iddiası çıkan Horizon Zero Dawn, 21 Mayıs'ta PS Plus üyeliğinden çıkıyor

Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
13.862
Makaleler
2
Çözümler
90
Yer
Ankara
Daha yakın zamanda aynı Until Dawn gibi PS5 Remastered adı altında bir sürümünün geleceği iddiası ortaya atılan Horizon Zero Dawn, 21 Mayıs'ta PS Plus abonelik kütüphanesinden ayrılacak.
2015 çıkışlı olan ve olabildiğince sömürülen bir oyun olduğunu düşünürsek ve arada onlarca oyun varken spesifik olarak bu oyunun sistemden ayrıldığını düşünürsek eğer gerçekten de yakın zamanda yeni bir sürümü duyurulabilir.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Sony artık her oyun serisindeki sonraki oyunun assetlerini kullanarak 1. oyuna remastered ya da yeni nesil güncelleme diye millete kakalaması, cidden paragözlülükten başka birşey değil.

Hadi diyelim PC'ye çıkmadı ondan dolayı diyeceğim de PC'ye de çıktı bu oyun, zamanında bedava diyebileceğimiz fiyatlara satıldı. Kime satacaklar acaba. Şu saçmalıkları yapacaklarına aynı firmanın diğer oyunu Killzone serisinin bir oyununa Remake yapsınlar. Sony'nin stüdyolara bakan kadroyu komple görevden alması lazım.
 
@Oslo.1 çok eski oyunların remake versiyonları nereden baksan 200m$, ama Hzd'nin remake versiyonu tutsa tutsa 10m$ tutar, ki yeni nesil güncellemesi altında 15$ isteseler oyuna sahip kitlenin en az %70'i alır.

Doğru söylüyorsun. Alacak keriz bir kitle her zaman olacak.

Ne zaman ki firmalara tüketici olarak tepkimizi gösterdiğimizde o zaman değişecekler.
 
Bu haberden sonra kesin olarak anladım ki PS5 oyun tarihininde görülen en kötü konsoldur. Exclusive oyun diye bir şey kalmadı ortada paso remake/remaster yapıp geçiyorlar. Madem Remake'e bu kadar meraklısınız gidin bari gerçekten ihtiyacı olan oyunlara yapın mesela Bloodborne'a yapın kaç yıldır 30 FPS'e mahkum kaldı oyun. Bu dandik Horizon'u kim ne yapsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı