Merhaba. Bir arac var almayi düşündüğüm. Bu araci kacirma diyen cok kisi var ama buraya da bir danismak istedim.
Fiyat: 450bin ₺.
Satan kişi tanıdığım çok sevdiğim bir abim. Uzman çavuş kendisi 40'li yaslarda. Bu araci genellikle uzun yolda kullanmış. Ondan önce de belediye de makam aracı olarak kullanilmis Ordu'da.
Km 330bin. Otomatik. 2011 model. 2021 yilina kadar bakimlari serviste yapılmış.
Tek degisen var sol kapi orijinali ile serviste değişmiş. Tramer yok.
Araca gozu gibi bakan birisi ondan da şüphem yok. Turbo'da herhangi bir ses, çekiş düşüklüğü vs yok. Bayramda da 2000km yol yapacak öyle satacak.
Aklimdaki soru isareti ve size danismak istedigim şey şu;
Fluence icin bu km önemli mi?
Ve otomatik şanzımanlari bu araclarin nasildir? Sorun cikarir mi?
Bu araci 30-40bin km kullanip satmak istiyorum 370bin Km'de falan. Satarken de nasıl kullanildigini vs bildigim icin kendim de ogretmen oldugum icin daha kolay satarim diye düşünüyorum. Bu fiyatlara nasıl kullanildigi belli olmayan 2004 model araclardansa bu daha mantikli geldi. Siz ne düşünüyorsunuz almali miyim bir geçiş araci olarak? Olursa ilk arabam olacak.
Fiyat: 450bin ₺.
Satan kişi tanıdığım çok sevdiğim bir abim. Uzman çavuş kendisi 40'li yaslarda. Bu araci genellikle uzun yolda kullanmış. Ondan önce de belediye de makam aracı olarak kullanilmis Ordu'da.
Km 330bin. Otomatik. 2011 model. 2021 yilina kadar bakimlari serviste yapılmış.
Tek degisen var sol kapi orijinali ile serviste değişmiş. Tramer yok.
Araca gozu gibi bakan birisi ondan da şüphem yok. Turbo'da herhangi bir ses, çekiş düşüklüğü vs yok. Bayramda da 2000km yol yapacak öyle satacak.
Aklimdaki soru isareti ve size danismak istedigim şey şu;
Fluence icin bu km önemli mi?
Ve otomatik şanzımanlari bu araclarin nasildir? Sorun cikarir mi?
Bu araci 30-40bin km kullanip satmak istiyorum 370bin Km'de falan. Satarken de nasıl kullanildigini vs bildigim icin kendim de ogretmen oldugum icin daha kolay satarim diye düşünüyorum. Bu fiyatlara nasıl kullanildigi belli olmayan 2004 model araclardansa bu daha mantikli geldi. Siz ne düşünüyorsunuz almali miyim bir geçiş araci olarak? Olursa ilk arabam olacak.