Renault Fluence Anahtarsız Giriş Sorunu

anilarda52

Hectopat
Katılım
30 Haziran 2018
Mesajlar
97
Çözümler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
2011 model Privilege paket 1. 5 dCi EDC Renault Fluence aracımız var ve 2018'in Eylül'ünde aldık. Bilen bilir o pakette kapılarda sensör var ve anahtar kullanmadan (anahtar yanınızda olmak şartıyla) kapı kulbuna elinizi soktuğunuzda aracın kilidi otomatik açılıyor. Aldıktan sonraki bir kaç ay çok güzel çalışıyordu ancak kışın 3 ayda toplasanız 1 2 kere zor çalıştı. Kumandadın pilini de değiştirdik ancak sorun düzelmedi. Kışın kardan soğuktan olmuştur diye ilkbaharı bekledik ancak şimdi de zar zor açıyor. Kapının kulbunu 3 4 defa çekince bazen algılıyor bazen algılamıyor. Daha önce başına böyle bir şey gelmiş bir isi varsa yardımınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sağ olun hocam ama yorumlarda da belirtmişler belli süre sonra tekrarlıyor.Çünkü aracı her yıkamadan sonra ve yağmurdan sonra aynı işlemi tekrar tekrar uygulamak zorunda kalacağım.Daha kalıcı bir çözümü vardır
 
Plastik kapak sökülüp kenarına çok ince silikon çekilirse belki sorun tekrar etmez. Sanırım su aldığı için içeride nem oluşuyor oda kurumuyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı