Renault Koleos 1.6 dCi alınır mı?

Durumuna göre alınır bence. Ama piyasası biraz yavaş hele hele bu aralar.

O fiyat yerine Audi A3 sedan gibi daha temiz idarelik bir araba tavsiye ederim fakat size bağlı. Tabii ki de kilometresi bakımları hasar kayıtlarına bakılarak alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1.6 d’ci Kadjar kullanıyorum. Her Koleos gördüğümde keşke bundan alsaydım diyorum. Daha büyük daha endamlı bir araç. Ve bu da içindeki hacme yansıyordur diye düşünüyorum.

Bakımları vaktinde yapıldıysa ve sicilinde kötü bir durum yoksa Fransız arabası alınır.

Farklı denemeler yapın sonra kararınızı verin.

Ben 1.6 d’ci Kadjar kullanıyorum. Her Koleos gördüğümde keşke bundan alsaydım diyorum. Daha büyük daha endamlı bir araç. Ve bu da içindeki hacme yansıyordur diye düşünüyorum.

Bakımları vaktinde yapıldıysa ve sicilinde kötü bir durum yoksa Fransız arabası alınır.

Farklı denemeler yapın sonra kararınızı verin.
1.6 DCI motor nasıl? Büyük sorun çıkartıyor mu?

Hocam kilometre, Bakıma yıla bağlı bu. Bir bilgi var mı elinizde?
100K-200K kilometre arası modeller ama bütçe değişirse kilometresi daha düşük olanlarda bakılabilir. Model yılı 2016 itibaren olanlar için.

1.6 DCI motor nasıl? Büyük sorun çıkartıyor mu?

100K-200K kilometre arası modeller ama bütçe değişirse kilometresi daha düşük olanlarda bakılabilir. Model yılı 2016 itibaren olanlar için.
Ben de renault kullanıcısıyım ama 1.5 dci kullanıyorum 350bin km'de daha yeni komple servise girdi, araç cidden çok dayanıklı. 1.6dci'yi kötüleyen kullanıcılar gördüm birçok kez o yüzden bir şey diyemiyorum. O yüzden dedim 1.3tce hem daha iyi seçenek olabilir yıl açısından da

Ben de renault kullanıcısıyım ama 1.5 dci kullanıyorum 350bin km'de daha yeni komple servise girdi, araç cidden çok dayanıklı. 1.6dci'yi kötüleyen kullanıcılar gördüm birçok kez o yüzden bir şey diyemiyorum. O yüzden dedim 1.3tce hem daha iyi seçenek olabilir yıl açısından da
1.3 TCE de küçük motor ve turbolu. 160 BG çıkartıyor ama motoru çok sıkıştırıyor. Ömrü ne kadar olacak ki? Birde Rektefiyede önermiyorlar, sandık motor takıyorsun direkt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı