Renault Laguna için nasıl bir akü alınabilir?

• Konuyu başlatan Praudh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.702

Praudh

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Renault Laguna bir aracım var ve akü ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Akü kendini bitiriyor durduğu yerde ve sanırım start-stoplu akü olmadığı için. Aracım start-stoplu. Renault teknik servise gittiğimde 55 amper ve start-stoplu bir akü taktırmamı söylediler. Ellerinde yokmuş orjinalı ama fiyatı 4 bin TL dedilerdi. Bu araçlar için nasıl bir akü öneriliyor? Arabalar ile çok ilgili olmadığım için önerilerinizi bekliyorum. Ne yapmalıyım bu konuda?
Eksik anlatmış olabilirim istediğiniz bir özellik vs. varsa yazabilirsiniz cevaplarım. Şimdiden teşekkürler.

Servise 4 bin vermene gerek yok. Akücüye gidiyorsun start stoplu 55 amper akü istiyorum diyorsun. Akünün markasına göre fiyat değişir. Kendi volkswagen aracımda fabrika çıkışlı Varta vardı tekrar Varta taktırdım biraz pahalıdır ama kalitelidir. Akü alırken tarihine bakmayı unutma, internetden alırsan almadan önce mutlaka tarihini sor. Akücüden alırsan onlara sorduğunda onlar gösterirler zaten.

Evet bizim baktığımızda Varta'ydı. Orjinali için bakmıştık ve 213 Euro yazıyordu. Start-stoplu minimum 55 amper bir akü şartları karşılıyor mu? Çok bilgili olmadığım için soruyorum. Ne bileyim Renault için farklı bir şey var mı yada başka kısaslar vs.? Her akü her araca uyuyor mu mesela?

Bu arada illa 55 amper olacak diye bir şey yok değil mi, 55'in üstüler de sorun olmaz. Yanlış mıyım?

Evet bizim baktığımızda Varta'ydı. Orjinali için bakmıştık ve 213 Euro yazıyordu. Start-stoplu minimum 55 amper bir akü şartları karşılıyor mu? Çok bilgili olmadığım için soruyorum. Ne bileyim Renault için farklı bir şey var mı yada başka kısaslar vs.?

Bu arada illa 55 amper olacak diye bir şey yok değil mi, 55'in üstüler de sorun olmaz. Yanlış mıyım?
Sorun olmaz üstü olması. Minimum 55 amper olması gerekiyor gücü karşılayabilmesi için.

Teşekkür ederim. Her akü her araca uyuyor değil mi yani bu konuda sorun yaşamam.
Son olarak start-stoplu +55 amper fiyatları ortalama nedir? Ortalama nasıl bir fiyat çıkar? @Yunuss0

İnternet de 60 amper Varta akü fiyatı 1.600₺ gözüküyor.
Akücü takma payı da alarak muhtemelen +200 TL daha verebilirsiniz. Fiyat araştırması yapabilirsiniz akücüye göre fiyat değişir, indirim yaptırmaya çalışın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı