Ercan OZAN
Megapat
- Makaleler
- 2
Symbol yani yeni adıyla Taliant zaten Renault değil Dacia'dır. Ayrıca her markanın düşük puan alan birçok modeli var.Bak yazıyorsun ki en güvenli otomobil üretiyor yazmışsın taliantın 2 puanı var.
Bir araba 2 yıldızlı araç üretti diye diğer modelleri de senin tabirin ile teneke mi oluyor ?Bak yazıyorsun ki en güvenli otomobil üretiyor yazmışsın taliantın 2 puanı var.
Ek olarak Laguna Bi-Turbo Hartge ekleyelim. Kendisi hem donanım hem de yol tutuşu olarak Auto Show 1995 dergisinde E36 M3'den daha iyi olduğu belirtilmiş. Tam bir aile sporu yazılmıştır. Artı olarak yine Auto Show dergisine göre Laguna 1 1994 (yanlış değilsem bu yıl) itibari ile tercih edilebilecek en iyi büyük aile otomobili yazmıştır. Çoğu testte belirtilen fabrika verisinden daha güçlü olduğu ve uzun süreli yüksek hızlarda kontrolün sizden ayrılmadığını ve ddaha hızlı gidebileceği denilmiş.İlk kez birden fazla kez Avrupa Yılın Otomobili seçilmiş RENAULT CLIO
İlk kez Euro Ncap'ten 5 yıldız almış RENAULT LAGUNA
C segmentte ilk 5 yıldız alan RENAULT MEGANE
E segmentte ilk 5 yıldız alan RENAULT VEL SATIS
MPV sınıfında ilk 5 yıldız alan RENAULT ESPACE
Supermini sınıfında ilk 5 yıldız alan RENAULT MODUS
Dünyanın en hızlı önden çekişli seri üretim aracı RENAULT MEGANE RS
11 yıl F1 şampiyon takımının motor üreticisi
Dünyanın belki de en iyi dizel motorunun üreticisi ki 10 yıla yakın süre boyunca Mercedes-Benz'e dizel motor sağlamış
Sonra çıksın kendini bilmezin teki sana teneke desin çöp desin
Hala çöp diyen Renault 25 v6 Baccara'yı, Renault Safrane Biturbo'yu, Renault 21 Concorde'u incelesin, lüks nedir öğrensin. Sportifliğin, lüksün ve ekonominin birleştiği markadır Renault.
Renault'u Rolls-Royce ile kıyaslayabiliriz (!) Hatta Rolls-Royce, Renault'a göre kalitesiz sayılır (!)Bu markayı cidden hangi akılla Fiat ile kıyaslıyorsunuz? Linea gibi metal yığını falan mı sanıyorsunuz? Türkiye şartlarında her şey pahalanıyor. Gayet iyi bir marka. Hangi sınıfta olduğuna dikkat edin isterseniz. Maybach kalitesi falan bekliyorsunuz siz sanırım. Bütçeyi ele alırsak hoş arabaları var. Megane vs. olsun konforlu araçlar.
Haklısın. Renault'un tek rakibi Rolls-Royce (!) 200.000₺ vereyim de Taliant joy alayım.Renault ile Fiat'ı nasıl karşılaştırırsınız. Renault karşılaştırılamayacak düzeyde Fiat markasından iyidir.
Herkes Renault övüyor. Renault reklam mı verdi? Yorumları okuyunca şu sözü tam anlamıyla anladım. Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş.Sportifliğin, lüksün ve ekonominin birleştiği markadır Renault.
Sende de ne sinir yapmış Renault konusu, sürekli mesaj yazdın diye bildirim geliyor.Herkes Renault övüyor. Renault reklam mı verdi? Yorumları okuyunca şu sözü tam anlamıyla anladım. Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş.
Renault'u rolls-royce ile kıyaslayabiliriz (!) hatta rolls-royce, Renault'a göre kalitesiz sayılır (!)
Kalite sıralaması şu şekilde olmalı. Hadi herkes Renault övüyor, ben de öveyim.
1- Renault.
2- rolls-royce
3- bentley.
4- Mercedes-Benz
5- BMW.
6- Audi.
7- Volvo.
Aynı paraya Passat, 1 serisi, 508, A3 varken Renault Megane alalım en iyi F/P arabası Renault (!)
Mesela Megane, Audi A3 ve Passat modellerinden daha iyi hem de aynı para (!)Eki Görüntüle 1111465Eki Görüntüle 1111463 Eki Görüntüle 1111464
Haklısın. Renault'un tek rakibi rolls-royce (!) 200.000₺ vereyim de taliant joy alayım.
Herkes Renault övüyor. Renault reklam mı verdi? Yorumları okuyunca şu sözü tam anlamıyla anladım. Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş.
Renault markası genel olarak güvenlik anlamında iyi. Ve genel olarak güzel denebilecek arabalar üretiyor buna lafım yok fakat yorumlarda okuduğum kadarıyla herkes Renault'u bulunmaz Hint kumaşı gibi anlatmış. Gerçi bu fyatlarla bulunmaz Hint kumaşı olması muhtemel.Sende de ne sinir yapmış Renault konusu, sürekli mesaj yazdın diye bildirim geliyor.