Renault nasıl bir markadır?

Renault Fiat'dan iyi bir marka denmiş. Passat 508 ile Megane karşılaştrılmamış. Ayrıca bir model için tüm markayı yargılamak hata olur. Renault'un ürettiği ödüllü motorları söylememe gerek yok diye düşünüyorum. Fiat az ötede oynasın.
Passat ve 508 ile karşılaştırılmamış lakin en iyi F/P arabası denmiş. Aynı paraya başka alternatifler var. Yani kısaca Renault'u biraz beğenirim. Mesela makyajlı Megane 4'ün tasarımını ve üst paketinde içinde bulunan dik ekranı çok beğendim. Mesela Talisman'ı fazlasıyla beğendim. Ama yine de Passat daha iyi gibi. Fakat Talisman da iddialı bir model. Özellikle tasarım anlamında albenili.
Ekran Görüntüsü (6398).png

Son düzenleme:
Renault firmasının F/P araba ürettiği doğrudur.
Başka ülkelerde F/P olabilir fakat Türkiye'de F/P değil. Üst pakete çıkıldığı zaman Megane 400.000 küsür oluyor. Bu paraya A3 mü, Megane mı alırsın? Taliant joy paket 200.000 küsür bu parayı arka camları elle açılan bir arabaya verir misin?

Başka ülkelerde F/P olabilir fakat Türkiye'de F/P değil. Üst pakete çıkıldığı zaman Megane 400.000 küsür oluyor. Bu paraya A3 mü, Megane mı alırsın? Taliant joy paket 200.000 küsür bu parayı arka camları elle açılan bir arabaya verir misin?
Her modeli f/p diye bir iddiam olmadı zaten. Bazı modelleri.

Benim bildiğim kadarı ile Laguna,Fluence gerisini sosyal de bu konuda bilgili olanlar açıklayabilir.
Onlar üretimden kalkan modelleri. Ben üretimde olan sıfır modelleri hakkında konuşuyorum.

Onlar üretimden kalkan modelleri. Ben üretimde olan sıfır modelleri hakkında konuşuyorum.
Eğer lüks Renault modellerinden bahsediyorsanız şu anda sıfır olarak Talisman, Koleos, Arkana gibi araçlar satılıyor. (Arkana Türkiye'ye daha gelmedi fakat yabancı ülkelerde satılıyor)

Eğer lüks Renault modellerinden bahsediyorsanız şu anda sıfır olarak Talisman, Koleos, Arkana gibi araçlar satılıyor. (Arkana Türkiye'ye daha gelmedi fakat yabancı ülkelerde satılıyor)
Koleos ve Talisman Renault'un en iyi modellerinden biri ama F/P modeli sayılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı