ali ahmet1
Kilopat
- Makaleler
- 2
Alacağımdan değil de bilgi edinmek için soruyorum. Forumda birkaç kişi bu konuda tartışmış ama ben tam anlamıyla anlayamadım. Birisi sebebleri ile açıklayabilir mi? Teşekkürler.
CUDA çekirdeği daha fazla. Ama GTX 980 daha performanslı.GTX 780 TI seçmelisiniz çünkü CUDA çekirdeği daha fazla.
Forumda görmüştüm. Gtx 980 de daha az CUDA çekirdeği olmasına karşın bunları daha verimli kullanıyormuş. Bu konuda fikri olan var mı?GTX 780 TI seçmelisiniz çünkü CUDA çekirdeği daha fazla.
Arkadaş render yapacağını söylemiş, oyunlarda yüksek fps vermesi çok ilgilendirmiyor bizi.CUDA çekirdeği daha fazla. Ama GTX 980 daha performanslı.
Detaylı bilgim yok malesef.Forumda görmüştüm. Gtx 980 de daha az CUDA çekirdeği olmasına karşın bunları daha verimli kullanıyormuş. Bu konuda fikri olan var mı?
Evet bunu demek istemiştim.Takmışsınız CUDA çekirdeğine. Mimari geliştikçe, bir önceki nesilde atıyorum 5 CUDA çekirdeği ile yapılan bir iş, mimari geliştiğinden, bir sonraki mimaride 3 CUDA çekirdiği ile yapılır. Bana göre mantığı budur. Render ile uğraşanlar daha iyi bilir. Ama her halükarda GTX980 daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.