Render İçin 4800 TL Toplama Bilgisayar

Ekran kartı çok yüksek olmasa olur sanıyorum?
Ustam benim ihtiyaçlarım belli ilerde yükseltebileceğim bir şey olsun. Ben üniversite de yeni medya okuyorum kurgu photoshop tarzı ödevler yapıyorum bunları rahatlıkla yapabileceğim ve boş vakitlerim de lol zula tarzı oyunlar oynayabileceğim bir sistem istiyorum. Gerçekten bu işlerden pekte anlamıyorum kazıklanmak ya da yanlış kurmak istemiyorum ikinci el bak diyorlar kendime güvenmiyorum. Burda bilgili arkadaşlarla bir sistem kurabilirsem çok güzel olacak.

Limiti yüksek söylersen hep maximum değerde toplanır sistem. Hatta daha fazla bütçe ile toplayıp kesenin ağzını aç diyenler olur. Şuan bahsettiğin özellikte sistemi 3000 TL ye de toplarsın veya ikinci el 2000'e bile bulursun ama toplamışken güzel bir şey topla onu diyorum. Bütçeyi 5200'e çıkarmışsın GTX1060 6GB önerirdim fakat onun yerine ilgili arkadaşlar monitör önersin ben alacağın sistemi yazdım.

5200.png

Böyle olabilir. Ancak monitör düşük kalıyor biraz. PSU 500W yapıp, monitörü yükseltirsek bu sefer başka yerden kısılacak. GTX 1050 işinizi görür mü?

Limiti yüksek söylersen hep maximum değerde toplanır sistem. Hatta daha fazla bütçe ile toplayıp kesenin ağzını aç diyenler olur. Şuan bahsettiğin özellikte sistemi 3000 TL ye de toplarsın veya ikinci el 2000'e bile bulursun ama toplamışken güzel bir şey topla onu diyorum. Bütçeyi 5200'e çıkarmışsın GTX1060 6GB önerirdim fakat onun yerine ilgili arkadaşlar monitör önersin ben alacağın sistemi yazdım.
Tek korkum yani paradan kısıcam diye işimi görecek performansdan olmak .

Eki Görüntüle 333223
Böyle olabilir. Ancak monitör düşük kalıyor biraz. PSU 500W yapıp, monitörü yükseltirsek bu sefer başka yerden kısılacak. GTX 1050 işinizi görür mü?
O zaman şöyle yapalım, 4800 TL yapalım sistemi ona uygun monitörü de ekleyelim. Monitörü artık baba banktan alırım.
5500'e kadar çıkabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı