Render için sistem önerisi

• Konuyu başlatan Boğaçhan Ülker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 3.547
2011 soket yapısında olmadığı takdirde sonuç tatminkar olmayacaktır. 2011 soketli işlemciler ise 700$ civarı. Uygun bir anakart ta gereklidir haliyle. Dolayısı ile işi ciddiye alıp bu yönde de toplama yapsak bütçeyi hayli aşmış olacağız.
Ancak uygun çözüm önerileri kafamda mevcut.
1 GTX660 veya benzeri SLI
2 Çift 1155 soketli anakart. Haliyle 300$ lık iki adet işlemci.
Eğer anakartı bulabilirsek sorun uygun fiyatla halledilmiş olacaktır. SLI yapmak yerine QUADRO 4000 i tercih etmek te mantıklı olacaktır çünkü fiyat hemen hemen aynıdır.

Tamam abi. Birde bana Mac Pro alınması uygun olur mu diye sordular sence?

Tamam abi. Birde bana Mac Pro alınması uygun olur mu diye sordular sence?

Çalıştığın şirketin projelerine uygun 2500$ dan başlayan Mac Pro lar var ve yurtdışında olduğun için fiyat caziptir .
Yüksek verimlilik için Mac Pro daha uygundur ama tabi başta belirttiğin 2200$ a asla tamamını satın alamazsın .
Toplama Pc ile uğraşmamanı (Bütçe varsa) öneririm çünki Windows işletim sistemi ve parçalar arası uyumlu-verimlilik şirket için düşük gelecektir.
Geriye sadece ekran kartı seçimi kalır (proje detaylarına göre) ondada yeni Quadro K serii den seçmeni öneririm yada klasik GTX660 .
Bütçe yetmiyorsa LGA 2011 fiyata göre en ideali olur .

http://store.apple.com/us_smb_78313/browse/home/shop_mac/family/mac_pro

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00