Yorumunuz için teşekkür ediyorum.
Adobe Premiere Pro CC vs.
yani kısacası video montaj programları vs.
tamamen YouTube ve yazılım odaklı.
Daha çok işlemci önemli video editlemede, sizin bütçeniz nedir? Ona göre öneri yapabilirim.
Yorumunuz için teşekkür ediyorum.
Adobe Premiere Pro CC vs.
yani kısacası video montaj programları vs.
tamamen YouTube ve yazılım odaklı.
Bütçem 6.000 TL civarında.Daha çok işlemci önemli video editlemede, sizin bütçeniz nedir? Ona göre öneri yapabilirim.
Render'ı her bilgisayar ile yapabilirsin ama yapacağın işe göre yapma hızın değişir.
Ayrıca ne amaçla kullanacaksın mesela 3D tasarım veya 4K video düzenleme gibi işler için ise biraz daha iyi sisteme ihtiyacın var HD video için düşük bütçe bile yeterli olur.
Yorumunuz için teşekkür ediyorum, sağ olun. Aklımda olacak inşallah.Alabiliyorsan ikinci el M1 Mac Mini bulabilirsin o bütçe civarında. Hiçbir 6000 liralık makine onun kadar iyi render performansı veremez.
Apple Mac Mini Bilgisayarlara Apple Eğitim indirimi ile sahip olun.
Apple Mac Mini ürünlerini Yetkili Satıcı ve Yetkili Servis Sağlayıcı Pozitif Teknoloji den hemen alın, satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.www.pt.com.tr
Çok sağ olun çok teşekkür ederim@youtuberadayi 1080p video editleme için 6000TL yeterli diye düşünüyorum. Şu an müsait değilim de yarın bakıp öneri yaparım size.
Yazmayı unutmuşum ama bir de yüksek RAMiniz olursa iyi olur.Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim çok sağ olun.
Donanım açısından inanın hiçbir bilgiye sahip değilim.
Aradaki fark nasıl oluyor ?
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır acaba ?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.