Rengar mı, Kha'Zix mi, Nocturne mü?

Karşıdaki karakterlere göre değişir. Rengar aniden çıkıp adamın kellesini alır Kha'Zix atlayıp zıplayıp keser Nocturne ise ulti ile adama gelip komboyla yani karşısına göre değişir eğer karşı Full kırılgan ise hepsi iş yapar.
 
Takıma dövüşçü lazımsa Nocturne. Suikastçı lazımsa kha. Rengar oynanmaz bu metada. Suikastçı Nocturne Build'ini de kasabilirsin kha zix oynamana gerek yok.
 
Oyuna yeni başladıysan Nocturne oynaman daha iyi olur. Nocturne Msıda da çokca tercih edilen bir hero oldu metada yeri var yani.
 
Rengar'ın yeri yok bu oyunda Lol'deki birçok şampiyon oynanmıyor bile öylesine varlar kalabalık olsun diye Rengar'da buna dönüştü maalesef. Nocturne harici Pro arenada oynanmıyor ikisi de. Kha'Zix rankedte iş yapar anca. Asla Rengar tavsiye etmem. LoL'ü bugün getirdikleri nokta bu o yüzden bıraktım oyunu şampiyonların yarısını yok ettiler öylesine varlar kalabalık olsun diye bu da oyunun kalitesini mahvediyor. Her zaman söylerim bu oyunun zirvesi S5'tir o sezondan sonra bir daha asla eski zevki alamadım.
 
Rengar üstte Vayne, Quinn gibi çarlara çok güzel counter pick oluyor. Orada bu picklere karşı oyna.

Ormanda Kha vs Noc tamamen takım comp'a bağlı. Bence şuan Noc daha kullanışlı, fakat önce geçmiş Kha'yı durduracak çar yok. Çok uzun bir CC chain lazım. Ultiden görünmezlik alıp kaçmaması için ;)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı