Rengar vs Kha Zix

Ama ulti görünmezlik süresi çok kısa olduğu için bir Support ne taraftan geldiğini kesin görebiliyor ve çoğu Support şampiyonunun stun veya silence özelliği olduğu için dokunmadan durdurabiliyor ama Rengar'ın atlama mesafesi fazla sadece atlarken görünüyor neredeyse.

Bir de dediğim gibi yüksek elo Support'lar genelde kontrol totemi taşır o da kha zixi bitirebilir ama Rengar totem görüş mesafesinin dışından atlıyor. Eski Support main olarak hiç sevmem Rengar'ı ama durum bu 7 sezon boyunca hep Rengar'dan korktum iyi oynamama rağmen çünkü %50 50 oluyordu Rengar'la tradeler.
Yüksek elo oyuncuları kha zixde ultiyi geliştiriyor.Ulti 3 kere görünmezlik sağlıyor ve görünmezlik süresi 2 sn ye çıkıyor.Serylda,karabalta,sinsi pençe,youmu,tahsildar buildiyle,R-aa-Q-R-Q kombosuyla tekli hedef olmasada tekleyebiliyor kha.Totalde 6 sn görünmez olabiliyor.

Rengar bu aralar bufflandı karşımda görmekten nefret ediyorum ADC oynadığım için genellikle tek yiyorum Rengar biraz daha zor kha zix daha kolay ben olsam ama kha zix oynarım çünkü genellikle Rengar banlanıyor rengara tank kassanız bile iş yapıyor toplanede Rengar ormanda kha zix ( bana göre )

Yüksek elo oyuncuları kha zixde ultiyi geliştiriyor. Ulti 3 kere görünmezlik sağlıyor ve görünmezlik süresi 2 sn ye çıkıyor. Serylda, karabalta, sinsi pençe, youmu, tahsildar buildiyle, r-aa-Q-r-Q kombosuyla tekli hedef olmasa da tekleyebiliyor kha. Total'de 6 sn görünmez olabiliyor.

Yüksek eloda autofill SUP'un yanındaki ADC'yi böyle tekler o komboyu ne kadar hızlı yaparsan yap 4 saniyeden aşağıya kalmaz o yüzden tekletmezler yani ben sezon 10 da oynarken böyleydi. Örneğin ben Thresh oynuyordum genelde Q yu kaçırsam bile e kaçırma ihtimalim sıfır sadece ittirmem bile kurtarmaya yeter kha zixten üstüne ulti Slow'u falan var.

Bana sorarsan Kha'Zix daha eğlenceli ama Rengar'da fena yani. Düşük elodaysan adcler tek dolaşacağı için Kha'Zix daha iyi olabilir, yüksek eloysan Rengar alabilirsin.

Acil nerf lazım rengara :D

Ya zaten şundan kısa zaman önce de çok kötüydü. Ben 400k olmama rağmen bırakmıştım çünkü o kadar nerf yediki bildiğimiz "kedicik oldu. Bu buff kesinlikle lazımdı rito da bunun farkına varıp buffladı. Bence şu an olması gerektiği gibi 5K nasusa tek atıyorum diyorsam öne geçip elbette :). Rengar'da deneyim sahibi olmayan birinin Gold plat eloda 0 20 gitmesi kaçınılmaz. Çünkü yeri ve zamanında çok mobil bir çar ama kullanmayı bilmediğinde kesinlikle çöp oluyor.

Ya zaten şundan kısa zaman önce de çok kötüydü. Ben 400k olmama rağmen bırakmıştım çünkü o kadar nerf yediki bildiğimiz "kedicik oldu. Bu buff kesinlikle lazımdı rito da bunun farkına varıp buffladı. Bence şu an olması gerektiği gibi 5K nasusa tek atıyorum diyorsam öne geçip elbette :). Rengar'da deneyim sahibi olmayan birinin Gold plat eloda 0 20 gitmesi kaçınılmaz. Çünkü yeri ve zamanında çok mobil bir çar ama kullanmayı bilmediğinde kesinlikle çöp oluyor.
Haklısınız Dia eloda da toplaneye cok alıyorlar. Karsıma 3 el art arda Rengar geldi birinde ölumcül tempo diğerinde yenilmez diğerinde ise ilk vuruş vardı ve bütün hepsi laneyi kazanmisti latede manyak tek atıyor ama ADC main oldugum icin genelde yanımda lulu oluyor ve iyi oynarsa ultisi ile rengari counterliyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı