Replika ayakkabı alınır mı?

199688

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşlar bir İnstagram sayfası üzerinden ayakkabı almayı düşünüyorum sayfanın 360 bin takipçisi var ama attığı gönderilere gelen beğeniler 800 en fazla 1000 gördüm. Sanırım ortada takipçi hilesi gibi bir şey var. Nike'de satılan 800 TL'lik ayakkabı orada 130 TL. Adama sorduğumda replika olduğunu söyledi. Açıkçası bildiğiniz üzere Nike Airmax giyince bana kalınırsa havalı olma gibi bir şey var. Sizce 130 TL'ye bu replika ayakkabıyı mı almalıyım yoksa indirimi takip edip orijinal bir ayakkabı mı almalıyım? Bir de adama replika olduğu için herhangi bir sorun veya ayağıma zarar verir mi dediğimde hiç bir sorun olmaz dedi. Sizce ne yapmalıyım?
Ayakkabı bu.

Arkadaşlar bir İnstagram sayfası üzerinden ayakkabı almayı düşünüyorum sayfanın 360 bin takipçisi var ama attığı gönderilere gelen beğeniler 800 en fazla 1000 gördüm. Sanırım ortada takipçi hilesi gibi bir şey var. Nike'de satılan 800 TL'lik ayakkabı orada 130 TL. Adama sorduğumda replika olduğunu söyledi. Açıkçası bildiğiniz üzere Nike Airmax giyince bana kalınırsa havalı olma gibi bir şey var. Sizce 130 TL'ye bu replika ayakkabıyı mı almalıyım yoksa indirimi takip edip orijinal bir ayakkabı mı almalıyım? Bir de adama replika olduğu için herhangi bir sorun veya ayağıma zarar verir mi dediğimde hiç bir sorun olmaz dedi. Sizce ne yapmalıyım?
Ayakkabı bu.
İndirimleri takip edip orijinal alın.

Replika ürün alınır mı evet alınır ama Instagram'da alışveriş yapılırmı asla. Ayrıca replika ürünlerde orjinalinde ile arasında uçurum var ise ancak ozaman mantıklı olur. Aralarında fazla fark yok ise değmez. Örnek benim kullanmış olduğum saatin orjinalinde 24 bin TL tabi ben bu kadar veremeyeceğim için kaliteli replika aldım geçen sene 300 TL :) ama ne olursa olsun Instagram'da alışveriş yapma. En son kuzenim bir bayan ayakkabısı almıştı farklı modelin erkek versiyonunu yolladılar. Değişim yapmamak içinde bin takla attılar. En son ben kendisine orijinal istediği ayakkabıyı hediye Edip kendisindeki ayakkabıyı da evin karşısında inşaatta çalışan Suriyeli bir çocuğa verdim.

Takip ettiğim sayfanın gönderilerinde çoğu kişi Whatsapp veya İnstagram üzerinden gelen ürünün resmini çekip teşekkür etmiş. Kararsızım bir de oturduğum yerdeki AVM'de Lumberjack markasında %60 indirim var bir ayakkabıda o da hoşuma gitti ama şu ayakkabı daha çok içime sindi kararsızım.

Yaşım 32 şuana kadar hiç Instagram'da alışveriş yapmadım bundan sonrada yapmam :) takipçi kasma okadarda zor bir olay değil Instagram'da.

Kesinlikle instagram'dan ayakkabı alışverişine ve replika ürünlere karşıyım. Ayak sağlığınız çok önemli. Nike yada Adidas Outlet ürünlerini takip edin %50 indirimli ayakkabı satışı yapılıyor. Ben 300 TL'lik Nike ayakkabıyı 150 TL'ye aldım.

Takip ettiğim sayfanın gönderilerinde çoğu kişi Whatsapp veya İnstagram üzerinden gelen ürünün resmini çekip teşekkür etmiş. Kararsızım bir de oturduğum yerdeki AVM'de Lumberjack markasında %60 indirim var bir ayakkabıda o da hoşuma gitti ama şu ayakkabı daha çok içime sindi kararsızım.
Nasıl korsandan uzak durmaya çalışırsam aynı şey bunlar içinde geçerli. Dağlar kadar fark var orası kesin. Bence orijinal yararına.

Arkadaşlar büyük ihtimalle Lumberjack alacağım dediğim gibi %60 indirim var bazı ayakkabılar 320 TL'den 140 TL'ye düşmüş ama LumberJack nasıldır tam bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı