Replika DualShock 4 alınır mı?

mooncw

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir kol almayı düşünüyorum, bütçem 650TL civarında ancak kararsız kaldım. Kimi marketten 50TL'ye aldığı kolu 3 sene kullanmış, kimi replika bir kolu 1 ay kullanmış kullanmamış. İnternette replika DualShock 4'lerden memnun çok kişi var ama kimileride F310 gibi bir kol almanın daha iyi olduğunu savunuyor. Ben genelde PS kafede oynamaya alışık olduğum için genel olarak DualShock 4 elime daha yatkın, bu nedenle bilmediğim türden bir kol almak istemiyorum orijinal olsa bile. Ama aklımda hala "Ya 1 ay geçmeden bozulursa?" korkusu var. Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben bir kol almayı düşünüyorum, bütçem 650TL civarında ancak kararsız kaldım. Kimi marketten 50TL'ye aldığı kolu 3 sene kullanmış, kimi replika bir kolu 1 ay kullanmış kullanmamış. İnternette replika DualShock 4'lerden memnun çok kişi var ama kimileride F310 gibi bir kol almanın daha iyi olduğunu savunuyor. Ben genelde PS kafede oynamaya alışık olduğum için genel olarak DualShock 4 elime daha yatkın, bu nedenle bilmediğim türden bir kol almak istemiyorum orijinal olsa bile. Ama aklımda hala "Ya 1 ay geçmeden bozulursa?" korkusu var. Sizce ne yapmalıyım?

Torima doubleshock4 önerebilirim. Çevremde aldırdıklarım gayet memnun, bende P4 Plus modeli var kendisi doubleshock un aynısı sadece dışı farklı, 2-3 gün içinde doubleshock modelini satın alacağım.

Arkadaşlar ben bir kol almayı düşünüyorum, bütçem 650TL civarında ancak kararsız kaldım. Kimi marketten 50TL'ye aldığı kolu 3 sene kullanmış, kimi replika bir kolu 1 ay kullanmış kullanmamış. İnternette replika DualShock 4'lerden memnun çok kişi var ama kimileride F310 gibi bir kol almanın daha iyi olduğunu savunuyor. Ben genelde PS kafede oynamaya alışık olduğum için genel olarak DualShock 4 elime daha yatkın, bu nedenle bilmediğim türden bir kol almak istemiyorum orijinal olsa bile. Ama aklımda hala "ya 1 ay geçmeden bozulursa?" korkusu var. Sizce ne yapmalıyım?

Seni uzun süre götürcektir bence replika DualShock 4 600 TL gibi fiyatı var zaten bence o kadar pahalı da değil benim 3 4 arkadaşım da kullanıyor memnunlar stick drift sorunu yaşamadılar hala ama touchpad kısmı galiba kronik otomatik basıyor bazılarında bazılarında basmıyor ama o çok sıkıntı yaratmaz herhalde.

İkinci el F710 bak. Replika DualShock alma işini ben önermem fakat alıp memnun kalanlar var kullanan biri daha iyi açıklama yapar size. F310 bütçe artamıyorsan alınabilir ama ergonomisi kötü bir kol bazı tuşları sert.
İkinici elde hiç gönlüm yok ve F310'uda sizin dediğiniz sebepten ve tutuşuna alışık olmadığımdan almak istemiyorum. Yinede temiz birtane bulabilirsem bakacağım.
Torima doubleshock4 önerebilirim. Çevremde aldırdıklarım gayet memnun, bende P4 Plus modeli var kendisi doubleshock un aynısı sadece dışı farklı, 2-3 gün içinde doubleshock modelini satın alacağım.
Bakacağım teşekkürler.
Seni uzun süre götürcektir bence replika DualShock 4 600 TL gibi fiyatı var zaten bence o kadar pahalı da değil benim 3 4 arkadaşım da kullanıyor memnunlar stick drift sorunu yaşamadılar hala ama touchpad kısmı galiba kronik otomatik basıyor bazılarında bazılarında basmıyor ama o çok sıkıntı yaratmaz herhalde.
Bende öyle düşünüyorum sıkıntı olmaz dediğin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı