uzgunkoyun1453
Zeptopat

Daha fazla  

Daha önceden biri sormuş kasadaki reset tuşuna basmak herhangi bir donanımsal zarara sebep olur mu diye ama gerçekten bayağı korktum. Vatan'dan geçen hafta yeni bir PC aldım ve hazır kurulum istedim. Bugün PC elime geldi, açtım ve öndeki 3 fanın RGB sinin rastgele aralıklarla açılıp kapandığını gördüm. RGB tuşu sanaraktan anakart reset tuşuna bastım ve kendimi o kadar çok inandırmışım ki o tuşun RGB tuşu olduğuna elimle basamıyorum kalemle mi basayım acaba deyip o tuşa neredeyse 20- 25 kere üst üste bastım. Monitör masanın üstünde olduğu için ekranın kapandığını hiç fark etmemiştim kasanın ışıkları da hiç sönmediği için aklıma gelmedi açıkçası reset tuşu olabileceği. Son kez bastığım an şans eseri monitörü gördüm ve ödüm bokuma karıştı bir daha da ellemedim o tuşu
 yani durum bu PC'yi zor uğraşlar sonucu babama aldırdım ve böyle saçma bir hata yüzünden çöp olmasını veya herhangi bir ufacık bile olsa zarar gelmesini istemem benim için gayet pahalı da bir PC zaten. Herhangi bir donanımsal zarara yol açmış olabilir miyim?(çok korkuyorum). Ayrıca bu ön RGB fanlarının açılıp kapanmasıyls ilgili ne yapabilirim? Cevaplayanlar için şimdiden çok teşekkür ederim. İyi günler 

Son düzenleyen: Moderatör: