Resident Evil 2 oynanır mı?

Mando9098

Kilopat
Katılım
17 Kasım 2019
Mesajlar
2.218
Makaleler
10
Çözümler
26
Yer
Isparta
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Fotoğrafçı
İnternette bir sitede Resident Evil 2'yi 230₺ ye buldum. Resident Evil evreni hakkında en ufak bilgim yok. Korku sevmem ama hiç oynamadım belki de severim o yüzden daha önceden oynamadıgım türler için bir araştırma yaptım. Sonucunda Resident Evil 2'yi gördüm fiyatı makul Steam'de de yorumları iyiydi, sizce oyun nasıl? Hikayesi iyi mi hikayeli güzel bir oyun mu? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:



Bence sırasıyla oynamalısın hikayesi güzel içine çekiyor oynanış da iyi ama çok pahalandılar indirim varken almıştım ben Steam dolara geçmeden önce.
 
Resident Evil 2'yi daha önce biraz oynamıştım. Oyun çok çok güzel fakat ben korku oyunlarını pek oynayamadığım için başlarda oyunu bırakmak zorunda kaldım. Yaklaşık 1 hafta önce Playstation Store'dan Raccoon City Edition paketini 100 TL'ye almıştım. Şimdi o paketin fiyatı Steam'de 45 Dolar (1301 TL).

Ama kesinlikle oyun oynanır.
 
Resident Evil 2'yi daha önce biraz oynamıştım. Oyun çok çok güzel fakat ben korku oyunlarını pek oynayamadığım için başlarda oyunu bırakmak zorunda kaldım. Yaklaşık 1 hafta önce PlayStation Store'dan raccoon City Edition paketini 100 TL'ye almıştım. Şimdi o paketin fiyatı Steam'de 45 dolar (1301 TL).

Ama kesinlikle oyun oynanır.

Hikaye olarak nasıl sizce etrafınızda bitiren falan oldu mu? Ben hikaye için almak istiyorum ya da dolaşıp görev yapmak falan ama oda iyiyse tabii genel olarak hikaye amaçlı.
 
Bende korku pek sevmem ama harbi çok güzel oyun bence. Korkudan çok gerilim oyunu zaten bu korku oyunu denmez. Hikayesi diğer oyunlarla ne kadar bağlantılı bilmiyorum ama güzel yani. Oyunun tek zorluğu verdiği eşyalar kısıtlı dikkatli kullanman lazım ve oyunda güzel bulmacalar da var.
 



Bence sırasıyla oynamalısın hikayesi güzel içine çekiyor oynanış da iyi ama çok pahalandılar indirim varken almıştım ben Steam dolara geçmeden önce.

2'nin hikayesi nasıldır? Ve hikaye ağırlıklımı yoksa oynanış olarak mı sunuyor sadece oyun.
 

Geri
Yukarı