Resident Evil 3 Remake Tanıtım Videosu Yayınlandı

Resident Evil hep birinci şahıs çıkarsın.
 
Çocukluğumun oyunu, okul çıkışı 3 arkadaş PS1'de oynardık. İnternet yok, rehber yok. Kontrolcü 1 kişide olurdu ama fikir yürüterek 3 kişi oynardık. RE serisinin en iyi oyunu, RE 2 Remake gibi kaliteli yapılırsa yılın oyunu bile olabilir.
 
Valla Chris'in modelini değiştirdikten sonra bilemiyorum. Gayet mutluydum ben taşlara yumruk atan abimizden. Hikaye olarak en son yeni umbrella çıkmıştı diye hatırlıyorum. Remake yapacaz diye güncel seriyi unutmazlar inşallah. RE7 hiçbir zaman bana kendini bir Resident Evil oyunu gibi hissettirmemişti.
 
Katılıyorum. Adamların belliki yeni bir fikirleri yok şu an. Eski oyunlarla uğraşıyorlar işte. Umarım bununda suyunu çıkarmazlar yani. 4. 5. ve 6. oyunun remake falan yaptıklarını düşünsene. :D Aslında bu seri bence ömrünü tamamladı artık. Zombi konsepti sıktı. Yalnız Dying Light bu konuda yeni bir soluk getirdi bence. En azından şehirde atlayıp zıplayıp kafa kesmek stres attırıyor.Resident evil olayı hayatta kalma, gerilim ve korku sonuçta. Aksiyon tarafı hiçbir zaman önemsenmedi. İyi de değil. Bunuda artık remake te yapsalar eski oyunlarda havayı veremiyorlar ve veremezler bence.
 
Yine kapalı alanlar. Sıkışık, sınırlı, dar mevkili oyunları RE4 ile bıraktım yani zirvede bıraktım. Ah o eski günler CRT TV de PS2 de 2 günde bitiriyorduk koca oyunu. Resident Evil 2 kapalı alan oyunu ve beni boğdu RE4 gibi değil hep sıkışık duvarlar arasında koşuyorsun dayanamamıştım. RE6'yı bile sıf dar olmadığı için (her yeri) Leon ve Ada'yı bitirmiştim ama bu umarım o dar alanları oynanabilir kılar. Heyecanla bekliyorum RE3 Remake'i. Bize o gerilimin içinde dar ve sıkışık alanları unutturursa oynarım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı