Resident Evil 4 Remake güzel mi?

mavikurt08

Femtopat
Daha fazla  
Hikaye düşkünü bir oyuncuyum. Şu ana kadar hiç Resident Evil serisi oynamadım. Hikaye açısından Resident Evil 4 güzel mi, alınır mı sizce?

Mükemmel oyun, kesinlikle al. Eğer önceden oynamadıysan orijinal olanı da oynamanı şiddetle tavsiye ederim.

Orijinali günümüz için fazlasıyla kütük bir oyun. Remake gayet başarılı bir remake boşuna oynamaya gerek yok. İndirim dönemi alınırsa çok daha iyi olur, 12 dolar civarı bir fiyata iniyor.

Dördüncü oyunda ana karakter Leon Kennedy. Peki kimdir necidir bu adam? Sarı çizmeli Mehmet ağa

Çok iyi oyun ancak ben hikayeye daha aşina olabilmek için öncelikle Resident Evil evreninde başlangıçta yaşanan olaylar hakkında az bir şey bilgi edinip önce Resident Evil 2 Remake oynayıp sonrasında dördüncü oyuna geçmiştim. Hem bu sayede dördüncü oyundaki ana karakter Leon Kennedy'nin kim olduğunu da öğrenmiş oldum

Oynamadan önce Leon Kennedy'e ve diğer bazı karakterlere ve hikayeye daha hakim olmak istiyorsan sen de benim gibi önce Resident Evil 2'den başlayabilirsin. Seçim senin istersen direkt dördüncü oyundan da başlayabilirsin

Üçüncü oyunu tamamen başka bir karakter(Jill Valentine) ile farklı bir açıdan oynuyoruz. Zevkine göre oynamak isteyebilirsin belki ancak ikinci ve dördüncü oyunlar gibi değil. Oyunların zaman çizgisini veya kronolojik sıralamasını araştırmak isteyebilirsin

Orijinali günümüz için fazlasıyla kütük bir oyun. Remake gayet başarılı bir remake boşuna oynamaya gerek yok. İndirim dönemi alınırsa çok daha iyi olur, 12 dolar civarı bir fiyata iniyor.
PS2 de oynadığım ilk oyun, nişan alırken hareket edememek biraz sinir bozucu ama gene de güzel bir oyun, kütük tanımınıza katılmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı