Her oyunda puzzle bakacaksak remakeler yapılmasın. Remake geliyorsa olacak çünkü adı üstünde o oyunun remake.
Orijinal 4'te bile puzzle yoktu remake de olmayan puzzle oyununa puzzle koydular 2 3 tane bebeğin elinden lolipop alma gibi şeyler hariç 2 3 tane puzzle dışında yoktu oyunda remake de git gel git gel git gel onları bul sonra anahtarı al tek fark re 4 remake Call of Duty olduğu için övülüyor 2 remake gibi olsaydı 2 remake gibi kimse katlanamazdı ona.
Her oyunda puzzle bakacaksak remakeler yapılmasın. Remake geliyorsa olacak çünkü adı üstünde o oyunun remake.
Orijinal 4'te bile puzzle yoktu remake de olmayan puzzle oyununa puzzle koydular 2 3 tane bebeğin elinden lolipop alma gibi şeyler hariç 2 3 tane puzzle dışında yoktu oyunda remake de git gel git gel git gel onları bul sonra anahtarı al tek fark re 4 remake Call of Duty olduğu için övülüyor 2 remake gibi olsaydı 2 remake gibi kimse katlanamazdı ona.
Diyorum ki 2 3 tane puzzle dışında yoktu oyunda lolipop gibiydi onlar da zorlanma bile yoktu Ada da ki kırmızı yeşil sarı puzzlelar bile bebek oyuncağıydı ki o puzzle bile sallasan tutan bir puzzle dı yok dereceydi.
Diyorum ki 2 3 tane puzzle dışında yoktu oyunda lolipop gibiydi onlar zorlanma bile yoktu Ada da ki kırmızı yeşil sarı puzzlelar bile bebek oyuncağıydı ki o puzzle bile sallasan tutan bir puzzle dı yok dereceydi.
İşte benim gözümde onlar puzzle değil anlamında yani puzzle beni zorlar değil mi re 2 remake puzzle lı mesela çünkü zorluyor içine çekmeyi becerebiliyor atmosferiyle her ne kadar git gel yaptırtsa da ama 4 remake yok.