Resident Evil 4 Remake güzel mi?

mavikurt08

Centipat
Daha fazla  
Hikaye düşkünü bir oyuncuyum. Şu ana kadar hiç Resident Evil serisi oynamadım. Hikaye açısından Resident Evil 4 güzel mi, alınır mı sizce?

Her oyunda puzzle bakacaksak remakeler yapılmasın. Remake geliyorsa olacak çünkü adı üstünde o oyunun remake.

Orijinal 4'te bile puzzle yoktu remake de olmayan puzzle oyununa puzzle koydular 2 3 tane bebeğin elinden lolipop alma gibi şeyler hariç 2 3 tane puzzle dışında yoktu oyunda remake de git gel git gel git gel onları bul sonra anahtarı al tek fark re 4 remake Call of Duty olduğu için övülüyor 2 remake gibi olsaydı 2 remake gibi kimse katlanamazdı ona.

Her oyunda puzzle bakacaksak remakeler yapılmasın. Remake geliyorsa olacak çünkü adı üstünde o oyunun remake.

Orijinal 4'te bile puzzle yoktu remake de olmayan puzzle oyununa puzzle koydular 2 3 tane bebeğin elinden lolipop alma gibi şeyler hariç 2 3 tane puzzle dışında yoktu oyunda remake de git gel git gel git gel onları bul sonra anahtarı al tek fark re 4 remake Call of Duty olduğu için övülüyor 2 remake gibi olsaydı 2 remake gibi kimse katlanamazdı ona.
Orjinalde puzzle vardı.
Ör: Ashley'nin tutturduğu odayı açmak için, bir puzzle vardı.

Dosya Ekleri

• IMG_20250510_145020.jpg
    IMG_20250510_145020.jpg
    194,1 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Orijinalde puzzle vardı.
Ör: Ashley'nin tutturduğu odayı açmak için bir puzzle vardı.

Diyorum ki 2 3 tane puzzle dışında yoktu oyunda lolipop gibiydi onlar da zorlanma bile yoktu Ada da ki kırmızı yeşil sarı puzzlelar bile bebek oyuncağıydı ki o puzzle bile sallasan tutan bir puzzle dı yok dereceydi.

Şu bile basit ya 3-3-3-3-3-4-4-4-4-3 bu kadar ya.

1746878163618.png

Diyorum ki 2 3 tane puzzle dışında yoktu oyunda lolipop gibiydi onlar zorlanma bile yoktu Ada da ki kırmızı yeşil sarı puzzlelar bile bebek oyuncağıydı ki o puzzle bile sallasan tutan bir puzzle dı yok dereceydi.
Ben sadece şuna cevap verdim.
Dediğin gibi basit, ilk oyundaki gibi karışık bulmacalar yok.

Dosya Ekleri

• IMG_20250510_145923.jpg
    IMG_20250510_145923.jpg
    245,5 KB · Görüntüleme: 8
Ben sadece şuna cevap verdim.
Dediğin gibi basit, ilk oyundaki gibi karışık bulmacalar yok.

İşte benim gözümde onlar puzzle değil anlamında yani puzzle beni zorlar değil mi re 2 remake puzzle lı mesela çünkü zorluyor içine çekmeyi becerebiliyor atmosferiyle her ne kadar git gel yaptırtsa da ama 4 remake yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı