Resident Evil 4 remake vs God of War Ragnarök

Tekrar tekrar mevzusu biraz kişiye özel zaten, oraya takılma. Ama dışarıdan biri olarak objektif olarak bakarsak GoW'un oynanabilirliği daha iyi.

Hocam ben 2, 7, 8, 4 oynadım 4'ün remake oynamadım 2005'ini oynadım 2 remake bitirdim diyerlerini de bitirdim God of War 4 almam pek hoşuma gitmedi fakat ragnarög Thor ve Odin gibi karakterlerde girdiği için sarar diye düşünüyorum.

Yani hocam şöyle söyliyin şu an Detroit aldım sıfır onu oynayacagım The Last of Us Part 2 ile 1 alacağım ya God of War'ya da RE4 remake God of War 200-300 TL daha pahalı ama.
RE4 gold al ama 2005 versiyonunu da oynamayı unutma sakın, bence 2005 versiyonu hala çok güzel. PC varsa elinde hd project sürümünü oyna.

Bunun dışında seçtiğin diğer oyunlar çok güzel, the last of us PlayStation için olmazsa olmazdır zaten. Ama part 1'i remake olarak oynamadan önce remastered versiyonunu oynamayı unutma.

RE4 Gold al ama 2005 versiyonunu da oynamayı unutma sakın, bence 2005 versiyonu hala çok güzel. PC varsa elinde HD project sürümünü oyna.

Bunun dışında seçtiğin diğer oyunlar çok güzel, The Last of Us PlayStation için olmazsa olmazdır zaten. Ama part 1'i remake olarak oynamadan önce Remastered versiyonunu oynamayı unutma.

Hocam sence Detroit lemi başlayayım yoksa The Last of Us lamı.

Hocam ne fark eder? Yazı tura atarsın hangisi çıkarsa :), cihaz sende ne de olsa. Hayırlı olsun bu arada, güle güle kullan. Son olarak söyleyeceğim şey; oyunları güzel bir TV'de oynayın çok fark yaratıyor.

Çok sağ ol hocam inşallah alacağım Allah sana da nasip etsin 4K Samsung var onunla oynarım.

Ben Resident Evil 4'te daha çok zevk aldım o yüzden RE4 diyorum. Aynı zamanda RE4 seperate ways DLC'sini kesinlikle deneyimleyin Ada ile oynamak ayrı bir zevkliydi.

İkisi de farklı türden oyun. Korku oyunu oynamak istiyorsanız Resident Evil bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı