Resident Evil 7 Türkçe yama önerisi

@cboyn yamayı ben de indirdim ve sizin attığınız ekranı ben de aldım 74 tanesinden 73 tanesi sorun yok demiş 1 tane adını sanını duymadığım sorun var demiş. Yamayı aldım şahsen ve RTX olayı kafama çok takılmazsa kullanacağım takılırsa da olan İngilizcem ile çok sorun yaşamadan oynarım herhalde. Bulamadıysanız siz de kullanabilirsiniz hocam merak etmeyin virüslü değil.

Tamam teşekkürler hocam bende zaten başka yama bulamadım belki bunu kullanabilirim.

Sağ olun hocam, oyun iniyor. Dün akşam biraz daha gezinirken bulduğum bir iki link daha var onlarla birlikte denerim. Yalnız attığınız yama eski sürüm için mi yoksa güncel sürümle uyumlu mu?

Edit: Bu yama dün denediklerim arasındaymış şimdi başka şeylere bakıyorum işe yarar bir şey bulursam Buraya'da atarım.

Konuyu biraz hortlatıyorum ama, çözümü buldum. Steam'den oyunun özelliklerine girip, betalar kısmından oyunu eski sürümüne düşürdükten sonra aşağıdaki yamayı indirin;
Sonrasında ise indirilen dosyayı açtığınızda, "kurulum yolu" yazan yere oyunun kurulu olduğu dizini giriyorsunuz. Son olarak yükle butonuna bastıktan sonra geriye sadece beklemek kalıyor, 5 - 10dk arası bir süre bekledikten sonra yama kurulmuş oluyor.(duruma göre uzayabilir veya kısalabilir, bende 7dk civarı bir sürede kuruldu)
Tekrar hatırlatmakta fayda var, yama oyunun güncel sürümüyle uyumlu değil, eğer oyunu eski sürüme düşürmezseniz yama çalışmaz.
İyi oyunlar dilerim :)

Merhaba söylediğiniz tüm adımları takip etmeme rağmen göz at kısmından oyunun kurulu olduğu dizini seçip yükle diyorum. Seçilen kurulum yolu uygun değil gibi bir hata veriyor. Eski sürüm olmasına rağmen. Yardımcı olabilir misiniz saatlerdir uğraşıyorum ve fena halde kafayı taktım.

Merhaba söylediğiniz tüm adımları takip etmeme rağmen göz at kısmından oyunun kurulu olduğu dizini seçip yükle diyorum. Seçilen kurulum yolu uygun değil gibi bir hata veriyor. Eski sürüm olmasına rağmen. Yardımcı olabilir misiniz saatlerdir uğraşıyorum ve fena halde kafayı taktım.
Steam'den aldığınızı varsayıyorum, Xbox ya da Microsoft Store'dan aldıysanız yama çalışmaz zaten. İyice emin olun doğru yeri seçtiğinizden, bi de Steam'den direkt oyunun dosyalarına göz at yapıp oradaki bağlantıyı kopyalayıp yapıştırın. Sizinle benzer bir sorun yaşayan bir kişi daha vardı, bazı oyunlar exe dosyasını seçmenizi istiyor, formdaki hiç kimse böyle bir sorunla karşılaşmadı fakat denemenizde fayda vardır, exe dosyasını seçebiliyor musunuz?

Sağolun hocam, oyun iniyor. Dün akşam biraz daha gezinirken bulduğum bir iki link daha var onlarla birlikte denerim. Yalnız attığınız yama eski sürüm içinmi yoksa güncel sürümle uyumlumu?

Edit: Bu yama dün denediklerim arasındaymış şimdi başka şeylere bakıyorum işe yarar birşey bulursam buraya'da atarım.

Konuyu biraz hortlatıyorum ama, çözümü buldum. Steamden oyunun özelliklerine girip, betalar kısmından oyunu eski sürümüne düşürdükten sonra aşağıdaki yamayı indirin;
Sonrasında ise indirilen dosyayı açtığınızda, ''kurulum yolu'' yazan yere oyunun kurulu olduğu dizini giriyorsunuz. Son olarak yükle butonuna bastıktan sonra geriye sadece beklemek kalıyor, 5 - 10dk arası bir süre bekledikten sonra yama kurulmuş oluyor.(duruma göre uzayabilir veya kısalabilir, bende 7dk civarı bir sürede kuruldu)
Tekrar hatırlatmakta fayda var, yama oyunun güncel sürümüyle uyumlu değil, eğer oyunu eski sürüme düşürmezseniz yama çalışmaz.
İyi oyunlar dilerim :)
Teşekkürler dostum çözüm için.

Oyunu 4 kere bitirdim istersen hikayesi hakkında verebildiğim kadar yüzeysel olabildiğince spoilersız veya az spoilerlı bilgiler verebilirim ilk oynayışımda bayağı korkuyordum hem de bayağı ama bir kez bitirdikten sonra çok da korkunç değilmiş dedim hatta birkaç kez bitirdikten sonra arada girip bosslarla vs atıyordum eğlencesine.
Not: Oyunu oynadığım zamanlarda zona isimli oyun indirme programından indirip oynamıştım pek çok oyunu da oradan indirmeye çalışıyordum. O zamanlarda oyunun dil dosyalarından birinde belge dosyasına girip language kısmını değiştirip Türkçe yapıyordum.

Türkçe olayını nasıl yapıyordun, detay verir misin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı