Resident Evil oynanır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar Uncharted ve TLOU bitirdim. TLOU 2 PC sürümü yokmuş. Resident Evil'e başlamayı düşünüyorum. Hangi sirayla oynanmalı? Ara oyunlar hikayeden bağımsız olan bölümler olmasın da. Bir de remake olayı nedir?

Arkadaşlar Uncharted ve TLOU bitirdim. TLOU 2 PC sürümü yokmuş. Resident Evil'e başlamayı düşünüyorum. Hangi sirayla oynanmalı? Ara oyunlar hikayeden bağımsız olan bölümler olmasın da. Bir de remake olayı nedir?

Resident Evil Zero > Resident Evil 1 Remastered > Resident Evil 2 > Resident Evil Code Veronica > Resident Evil 3 > Resident Evil 4(2005 versiyonu daha iyidir). Resident Evil 5 oynanabilir Resident Evil 6 para ve zaman israfı sonra 7 ve 8 oynanır.

Resident evil zero grafik kalitesi nasıldır hocam
Oynaması çok mühim değil bana göre. Ortalama bir oyun hikayeyi önemsiyorsan oyna derim.
Bu arada kimse yazmadan yazayım Resident Evil 4'ün çok bir hikaye aman aman bir katkısı yok fakat serinin en iyi oyunu olduğu için kesinlikle oynamanı tavsiye ederim.

Re 1 remake>re 0 remake>re 2 remake>re 3(remake alınmaz) code veronica>4 >revelations 1>5>revelations>6>7>8

Not (animasyonlar Canon)
(Re0 remake RE 1 Remake hakkında spoiler veriyor önce re 1 remake oynamalı)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı