Resident Evil Requiem Spoilerları

Bilalmorgan

Femtopat
Daha fazla  
İnternete bir sürü spoileri düştü bu oyunun. Ve Capcom'un hiç umurunda gibi durmuyor. Sizce neden böyle yapıyorlar?

İnternette ki klipler yayıncılara falan verilen 1 saatlik demodan. Spoilerlar sızıntılardan geliyor. Capcom ne yapabilir ki bu durumda.

Bazı perakende ve dükkan satıcıları çoğu kutulu oyun olduğundan erkenden satmaya başladı. Bende dahil Spoiler verip herkesin heyecanını öldüren kişilere buradan iyi şeyler söyleyemeyeceğim.

Sonunu bilsem bile çokta umurumda olmayacağı için gidip baktım ama kimseyi öyle ahım şahım etkileyecek bir şey bulamadım. Ben mi yanlış düşünüyorum? Örneğin:
Grace'nin Spencer'in evlatlık kızı olduğu söyleniyor, bunun ne gibi bir etkisi olabilir? Zaten Grace'i tanımıyoruz bile. Çoğu sızıntılar oyunda kimlerin olup kimlerin olmayacağıyla ilgili. Bunlarında öyle ahım şahım bir etki yaratacağını düşünmüyorum. Sanırım sadece oyunun 2 sonu olması (bir kötü bir iyi) ve bunları almak için neler yapmamız gerektiğimiz sızmış. Bunlarda çok önemli gibi değil sanki.. Leon ölüyormuş falan filan yani zaten az çok tahmin edilebilir şeyler bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı